Thursday, June 06, 2013

Well..pindah lagi...


Biasa dengar org kena fitnah?
Biasa dengar bila org x suka seseorang tu,dia akan cari salah org tu walau atas alasan apa skali pon?
Biasa?
Biasa???
Biasa?????

Biasa kan...
itu la saya..orang yang kena buli....

Nah... saya dipindahkan lagi..
atas sebab musabab yg mmg x clear.
Sgt kelakar bila di katakan x performed apabila semua kerja siap,malahan membantu colleagues yg lain.

Kelakar sgt...

Isu lmbt siap atau cepat siap satu2 tugasan tu..tu lumrah... even orang yg bermuka2 pon menghadapi benda yang sama...

Isu mengadap internet? Tell me.. how on earth... u can instruct people not to surf the net..when u r physically work with the thing???

Grow up people!!

Takpelah..

Ada rahmat saya dipindahkan..
Allah tak nak saya berada di lingkungan manusia2 yang suka berpura2...
manusia2 yang baik di depan..bermuka2 di depan tapi busuk di belakang.

terbusuk ever!

Saya ok je kena pindah *mata ke atas*
Saya pon sgt sukakan pembaharuan...
seriously saya x kesah pon .
Cuma reason dipindahkan tu..hahaha...kelakar sgt rasanye.

Well...this is my new workstation.


Aman...bahagia...

i think that's all for now.
jumpa lagi nnt.
kbye!
;-)

3 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Sabar ye my fren...
Bekeje dengan orang memang macam tu.. sokmo je tak perform.
Yang perform cuma orang yang cakap tak serupa bikin tu... cam tin kosong tapi keje tak jalan...

@dik-nick said...

sabar yea.. manusia mmg rambut je sama hitam, hati memasing kita tak tahu.. apa guna berdengki dgn orang.. Allah bg rezki masing2.. Semoga lebih sukses lepas ni

lily lotus said...

lagi best kot tempat baru u tu, aman bahagia :)