Tuesday, January 11, 2011

alhamdulillah...rezeki kembali.

6 weeks and 3days...

tu lah die hasil scan kt rahim ku semlm....
hasil yang menjawab segala persoalan kepada muntah2ku..
kepeningan ku...
kembangnye tekak ku...

alhamdulillah...
:)

nk sgt attach gmbr scan semlm tapi...x payah la...
excited sgt pon x elok jgk kan...so biarkan aje ku simpan dalam purse.
next appt 24hb kat bahagian pesakit luar Azzahrah....
tapi aku ade jgk buat appt dgn pakar aku kat situ..Dr.Noraini..
staf die da buatkan appt aku dgn Dr.Aini hari khamis ni...
x sure nk gi yg mana satu...
kalo dgn pakar..biasalah..sekali pergi kena get ready rm200-300 dalam tgn...huhuuuu...
tgklah mcm mana...
akan dipikirkan...

anyway,aku mmg hepi sgt.!
moga2 kejadian yg lalu tidak lagi menimpa diriku utk kali ini.
mintak la simpang.
amin2 ya rabbal alamin...

:)

kalo dlu mmg aku nk bby boy,tapi la ni aku da xkesa da...
boy ke girl ke aku terima...tapi kalo boy,mmg bonus utk aku.
:)

oh ya..safiya da school.
tadika Ho.
:)

ok ..nk buat kerja...esok proses gaji.
kena sedar diri.hehe.
bye.

2 comments:

PuteriKureKure said...

alhamdulillah!
:)

kita doakan semuanya selamat ye dear!

lily lotus said...

syukur :) take care yer!