Thursday, August 05, 2010

fb-einggg..

lately ni,mmg salu jgk habiskan masa di facebook.
update status kt fb,tulis "perasaan hari ini" kt fb,tgk gmbr2 kt fb...
jumpe customer kt fb,jumpe tu jumpe ni...
tp sy x main game kt fb ye.tu satu yg pasti.

xreti main game ke ko ni sri?
x jgk.cume malas nk buang masa kt situ.
jez say hi2 kt fb pada kengkawan2 lama...ade yg berpuluh tahun x jumpe ...alih2 jumpe balik kt fb.
tu yang bagusnya fb ni.

but not to say i on fb ni all the time.
jez aku login n biarkan aje smpi habis opis,baru aku logout.
gitu je la...kalo ade kngkawan ping,i accept je la.
hehe.

so kawan2..kalo nk jumpe2 i kt fb bole add k.
find Sri Yanti Ahmad.
or gune find email : fealize1010@yahoo.com

ermm...kalo nk kawen ke tunang ke nk photog service ke..bole la cari kami kat:
www.sriyanti.com

or googling Sri Bridal

:)

tu je kot wat masa ni,ada masa nnt kite sembang2 lagi k.

bye ;p

No comments: