Thursday, August 12, 2010

our 1st ramadhan for this 1431H :)

hasil bersilat di dapor semlm ialah seperti diatas. hehe...
simple2 je..ermm aku masak ikan caru goreng sumbat smbl kelapa,sayur goreng campur,sambal udang simple n telur masak tumis air.
careeeeee wa ckp lu la babe.
sgt puas bile smuenye berselera makan**walaupon dok kt lantai je ngadap makanan hehe**

ermmm...cadangan menu nk bersilat kejap lagi ni ialah daging kicap black pepper,bendi goreng,dan telur bungkus/dadar sajorkkk...

kalo sempat ingt nk buat kebab daging..tetibe teringin pulak nk makan mcm kat pasar malam kt tmn muhibbah kt kg aku tu..haha..

ok..silat,silat jugak ni.perut da makin besar..kesihatan kena jaga.hiksss

oppsss..lupe nk announce kt blog sendiri..

I'M PREGNANT hehe..2 bulan sudaaaa

okla...mr papa da smpi...cau dlu k..
nk masak laju2 balik karang.
bye!

Tuesday, August 10, 2010

salam ramadhan utk semua..

to all my fren,
happy ramadhan tu uols.
maafkan salah silap saya andai terlepas kata,perbuatan dsbgnye.
harap2nya amalan kita pada ramadhan kali ini diberkati oleh Nya.
amin.

:)

Thursday, August 05, 2010

fb-einggg..

lately ni,mmg salu jgk habiskan masa di facebook.
update status kt fb,tulis "perasaan hari ini" kt fb,tgk gmbr2 kt fb...
jumpe customer kt fb,jumpe tu jumpe ni...
tp sy x main game kt fb ye.tu satu yg pasti.

xreti main game ke ko ni sri?
x jgk.cume malas nk buang masa kt situ.
jez say hi2 kt fb pada kengkawan2 lama...ade yg berpuluh tahun x jumpe ...alih2 jumpe balik kt fb.
tu yang bagusnya fb ni.

but not to say i on fb ni all the time.
jez aku login n biarkan aje smpi habis opis,baru aku logout.
gitu je la...kalo ade kngkawan ping,i accept je la.
hehe.

so kawan2..kalo nk jumpe2 i kt fb bole add k.
find Sri Yanti Ahmad.
or gune find email : fealize1010@yahoo.com

ermm...kalo nk kawen ke tunang ke nk photog service ke..bole la cari kami kat:
www.sriyanti.com

or googling Sri Bridal

:)

tu je kot wat masa ni,ada masa nnt kite sembang2 lagi k.

bye ;p