Tuesday, December 22, 2009

adegan keliwon safiya..

hi uols..

semlm sy try pakaikan wig kat kepala adik....sbb before this sy gunakan hair extension je kt pengantin2 saya yang free hair.disebabkan ade permintaan utk menggunakan wig pada bulan januari ni,so why not sy cuba ye tak....tp kalo diikutkan,berdebar2 jgk ni...maklum ler x penah try...xpe...mcm biasa,sy akan buat the bestest i could.

:D

oh...tgh pakai2 kan wig tu,safiya pon nk try jgk....so cube je la pakaikan....hikkksss...hasilnya...

tadaaaaaa....
yang benornye rimas tu die...tp biasala bile da jumpe kamera pantang lepa nk posing...reti pulak die dok diam2 tggu kamera snap...hahahahaha!
cantik ade,scary pon ada....muahahaha!
time ni die dah x tahan dah....
nk cabot dah wig tuh...kehkehkeh!
siap eksen kat mama..."mama tgk...saya ade wiggggg"....
=)) apo apo jo lah safiya oi!
mama syg anak mama!

p/s:ohh,saya da kemalasan nk update pasal pengantin sbb byk sgt update tertinggal.mak bz uols...dgn pengantin2nyer & dgn nk kejar dateline album customer2 nyer....uols nk tgk masuk je la kt web eah....ade mase nnt mak update lagi web mak tuh....daaaaaaaa!

2 comments:

puterikurekure said...

safiya comel la...geram!

lily lotus said...

hihi..cun tapi sebab agak menggerbang tu yang feeling keliwon ekk