Tuesday, December 22, 2009

adegan keliwon safiya..

hi uols..

semlm sy try pakaikan wig kat kepala adik....sbb before this sy gunakan hair extension je kt pengantin2 saya yang free hair.disebabkan ade permintaan utk menggunakan wig pada bulan januari ni,so why not sy cuba ye tak....tp kalo diikutkan,berdebar2 jgk ni...maklum ler x penah try...xpe...mcm biasa,sy akan buat the bestest i could.

:D

oh...tgh pakai2 kan wig tu,safiya pon nk try jgk....so cube je la pakaikan....hikkksss...hasilnya...

tadaaaaaa....
yang benornye rimas tu die...tp biasala bile da jumpe kamera pantang lepa nk posing...reti pulak die dok diam2 tggu kamera snap...hahahahaha!
cantik ade,scary pon ada....muahahaha!
time ni die dah x tahan dah....
nk cabot dah wig tuh...kehkehkeh!
siap eksen kat mama..."mama tgk...saya ade wiggggg"....
=)) apo apo jo lah safiya oi!
mama syg anak mama!

p/s:ohh,saya da kemalasan nk update pasal pengantin sbb byk sgt update tertinggal.mak bz uols...dgn pengantin2nyer & dgn nk kejar dateline album customer2 nyer....uols nk tgk masuk je la kt web eah....ade mase nnt mak update lagi web mak tuh....daaaaaaaa!

Monday, December 14, 2009

ooo ma ngaiiiii...

perghhhhh....

giler sendu blog mak ni nyah...

adududududududuuuuuuu....siyesly mak totally bz tau....nak2 ujung tahun ni lagiiiiiiiiiiii lah bz....tgk mak nyer website official tu pon x update2 since dari job bulan Nov lps...adoii...

byk nye kojeeee wehhhhhh....tulunnnnn...mintak nyawaaaaa...mintak nyawa.....

xpe2....nnt sy try curi2 mase utk update web kami yekkk...walaupon sbnrnye mase dah x dpt nk dicuri2 dah...huhuuuuu...xpe xpe xpe xpeeeee....brp byk kali xpe daaa...sy akan try dan try jgkkk...


alkisahnye...ade kisah sedih mase salah satu job kami...ermmm...job yang mana rasanye x payah la sy sebut kot...tp cukup la sy katakan yang kami sgt2 rasa terkedu di hati...

agaknya,sbb kami ni home-based kot,tu pasal ade certain2 customer yg pandang rendah pada kemampuan kami.maksudnye memperlekehkan kije kami arrr....sedih...mmg sedih...kadang tu rasa cam nk je ckp...." ko pasang la sendiri benda tu....kalo tu x kena ni x kena kan,ko kan pandai sgt....da la bajet ciput tp demand nk grand2...agak2 la kan,bajet ko pon ekonomi berpada2 tp ade hati nk keji2 kan org...."

betul uols....kadang tu customer ni x perasan yg sbnrnye kami2 wedding designer/planner ni membantu sahaja memeriahkan majlis mereka.tp bg certain2 customer yang ingt duit mereka tu besar sgt mereka ingat mereka boleh merendah2kan kami sehingga kami ni hilang maruah.

sesungguhnya mmg saya terasa sgt.sy tau mmg kami di Sri Bridal ni kena menghadapi cabaran karenah2 customer yang pelbagai...cume satu je kami nk bitau...kalo rasa duit tu nan adoooo,so buat la majlis berpada2 dan jgn berlagak2 terlebih mampu....kalo rasa nk murah2 sgt btl2 murah gi wat majlis kat kg2 pedalaman sana....dpt free terus agaknye pelamin tu....

geram uols.... :(

utk pengetahuan uols,harga kami ni sbnrnye antara yang termurah di KL & Lembah Klang ni.saya yang kawin 4 tahun dulu ni pon kos andaman sy utk 2 hari saje dah cecah 2K.itu pon harga kt KAMPUNG tau..diulangi KAMPUNG!...

harga yang sama jgk sy caj utk pengantin yang x berkira soal bajet utk masa sekarang ni ...means harga dulu punyer saya masih gunakan utk mase skang.tu pon customer skang2 ni nk demand2...

alhamdulillah mmg kebanyakan customer2 saya x byk yg byk karenah...cume bile timbul customer yang sgt berkira dan sgt cerewet dan sgt kodokutttttt,kami jadi peningnyer ya ampunnnnnnnnnnn!!!

ok la...stkt ni je luahan hati sy....so far alhamdulillah mmg sy mampu menangani semua masalah dgn baik.cume bile da x tahan sgt tu yang luahkan kt blog ni.

maaf ye kalo sy terkasar bahasa.

da di duuuuu...!