Monday, November 09, 2009

Majlis Perkahwinan Roslinda & Hardyta | 1Nov 2009,Bangi.

waduh waduhhhh pakkkk...

kesiannye blog i ni..lama dah kena tinggal...
sori la uols...alasan standard mak..."mak bz nyah"...

awwww.... =))

byk benda kena setel...nk2 da ujung tahun ni ,ramai customer booked kami n i have to say schedule saya smpi bulan 5 tahun depan da ade orang book...alhamdulillah..rejeki tuhan nk bagi...

syukur sgt2 kami panjatkan ke hadrat Allah s.w.t....

tapiiiiiii...paham2 jela...lagi ramai org book..lagi bz la saya...n lagi sunyi sepi la blog ni daripada update2 saya yg diary-online-to-be nihhh...hukhukhuk...sian btl diary i ni...

ok2...jauhnye menyimpang kekdahnye...salu gitu tawwww...ok..coming to d main point...

pada 1Nov lepas kami alhamdulillah selamat menjalankan tonggengjawab**hikhik** job kat Bangi Lama,Selangor....

spt yang saya janjikan...ini dia sket2 preview of Majlis Roslinda & Hardyta pics....

enjoy guys...
ok...tu jer...

next week kami ade studio shoot utk pasangan Mahfuza & pasangannye...hikhikhik...letak "pasangannye" sbb acikkkk lupoooo nama aihhhh...muahaahaha...

so...nnt kan preview dari kami @ Sri Bridal nnt okeh...

syg uolsss....


da di duuuuu..... =))

3 comments:

lily lotus said...

auwww...merah u!

yatie81 said...

merah makngah..ahakss..

aleena said...

waaahhh merah..

chantek!