Tuesday, November 24, 2009

Studio Shoot of Mahfuza & Syamsul

salam all...

spt yang dijanjikan....presenting d preview of Studio shoot for lovely couple...Mahfuza & Syamsulllll....

heheh...mcm announcing grammy awards pulak..muahahaha....

pasangan ni mengambil pakej RM799 tetapi add-on utk mokeup album....
kak mahfuza ni sgt frenly....dan tutur bicaranya menggambarkan beliau seorang yang sgt berilmu pengetahuan dan berpengalaman...
abg syamsul pulak seorang yang pemalu...x byk ckp dan sgt soft-spoken....mmg sgt2 matching dgn kak mahfuza kite ni....mmg sgt elok pasangan yang mcm ni sbb kalo sorang pemalu,sorang lagi kena outspoken,so that org x kan /takut nk tipu2 kite...hehehehe...

selamat pengantin baru buat kak mahfuza n abg syamsul....semoga perkahwinan kalian lebih meriah dgn kehadiran cahaya mata....amin....
ikhlas dr ~Sri Bridal~

Monday, November 09, 2009

Majlis Perkahwinan Roslinda & Hardyta | 1Nov 2009,Bangi.

waduh waduhhhh pakkkk...

kesiannye blog i ni..lama dah kena tinggal...
sori la uols...alasan standard mak..."mak bz nyah"...

awwww.... =))

byk benda kena setel...nk2 da ujung tahun ni ,ramai customer booked kami n i have to say schedule saya smpi bulan 5 tahun depan da ade orang book...alhamdulillah..rejeki tuhan nk bagi...

syukur sgt2 kami panjatkan ke hadrat Allah s.w.t....

tapiiiiiii...paham2 jela...lagi ramai org book..lagi bz la saya...n lagi sunyi sepi la blog ni daripada update2 saya yg diary-online-to-be nihhh...hukhukhuk...sian btl diary i ni...

ok2...jauhnye menyimpang kekdahnye...salu gitu tawwww...ok..coming to d main point...

pada 1Nov lepas kami alhamdulillah selamat menjalankan tonggengjawab**hikhik** job kat Bangi Lama,Selangor....

spt yang saya janjikan...ini dia sket2 preview of Majlis Roslinda & Hardyta pics....

enjoy guys...
ok...tu jer...

next week kami ade studio shoot utk pasangan Mahfuza & pasangannye...hikhikhik...letak "pasangannye" sbb acikkkk lupoooo nama aihhhh...muahaahaha...

so...nnt kan preview dari kami @ Sri Bridal nnt okeh...

syg uolsss....


da di duuuuu..... =))

Monday, November 02, 2009

ahad yang penat nye kaw2 walawehhhh....

fuhhhh....
penat uols...
mmg sgt2 penat...
adehhhh....

hari ahad 1Nov2009 kami ade job fotografi di Bangi Lama...
hurmmm...nk cari rumah pengantin punyer la susah...
hadoiyaiii...
smpi sesat2 barat bagai...
nk salahkan sape?
mari kite salahkan papa...
hahahahaha...
papa...sila bertonggengjawab!

pulak tu bole die x perasan minyak da tggl reserved je...
haiyorkkkk...
nk kena babapp ni papa ni...
memang2....

cube uols bayangkan...
cari lokasi rumah pengantin dgn signal minyak yang da menyala...
pulak tu pusing sana pusing sini nan ado nampak jalan nye aihhhh...

last2 tggu je abg pengantin pick up kami..
huhuuuuu...
& nasibbbbbbb baekkk kete x wat hal...
smpi rumah pengantin elok pulak signal minyak menyala tu hilang...hahaha..
nak kena ni nak kena ni....

jgn x tau saya jadi 2nd OP(official photog) tau....muahahahaha...sila gelakkan saya smbil guling2...tapi jgn x tau ade gmbr saya snap yang cantik2 jgk tau..papa pon puji...haaaaa....thumbs up la fea....wahh angkat bakul nampak...

sape lagi nk puji diri sendiri melainkan diri sendiri yang puji...ehh! hahahaha...

oh..ade kesahnye kenapa saya jadi 2nd OP...nk cite ke...ermmm...maleh la....nnt2 la cite....

oh ya...nnt gmbr sy upload later2 k...sbb semlm x sempat plus mak bz nyah...

sobabbbbb...lps balik dari job kat Bangi Lama tu,saya balik mandi2 jap n then kuar lagi ...sbb saya kena buat site visit utk customer saya nye dewan utk majlis die bulan 12 ni...

nama customer saya ni Mustaz Aidi bin Awang Tajudin..org brunei korrrr....arrr brunei-sabahan...yang bestnye si aidi ni,die serahkan segala2nye kat omak aihh...dari pemilihan busana pengantin,katering,makeup bride,pelamin..smue2 lah...haisshhhh...baiknye hati aidi ni x kesah mak nye yg pilih2 smue...plus hansem some more....wakakakakaka...larikkk..nnt papa pukkkk...=)) saje je papa...gurau2..hahahaha....

dewan die makngaihhh cantekkkk kor...tp kecik arr..lokasi dewan kat kondo die jgk,kirenye bawah rumah die arr ade dewan...best2 mmg tmpt org kayo2 arr...kat 1st floor ade kedai runcit mewah...pastu ade salon ade ape ntah lagi....pastu 2nd floor ade nursery n lounge...n then 3 rd floor ade playground,cafe n dewan..nama dewan tu Royal Domain...oh..lokasi kondo ni kat Sri Putramas 2,jalan dutamas 2..menghala ke Selayang nunnn...

ni lah dewannye...


yang ade background coklat tu nnt ialah tmpt kami deco pelamin...yang kat cermin tu tmpt makan beradab....

ermm...dlm dewan ni nnt akan diletakkan 6 meja makan saje yang saiz besar arr...jemputan mereka pon x ramai...dalam 3ratus tetamu saje...mostly VIP arr...hukhukhukkk!

errr...depa ni nnt wat majlis kt 3 tmpt...sini ni kt KL...penang belah perempuan..and sabah jgk utk sedara mara yang x dpt hadir majlis kt sini....ohhh saya handle majlis kt KL je...heheh!


sbnrnye saya berbesar hati bile Hajah Nani (aidi's mom) pick kami di Sri Bridal as wedding designer...tq hajah...kami sgt berbesar hati....hajah nani ni hajah rock okeh...siyes saya x tipu...camne saya nk describe eahh...ermmm...senang cite die kuat berborak arr...n dressing die pon like hajah moden....pakai tshirt n jeans n skaf kepala... ;)


majlis aidi insya allah akan berlangsung pada 12 dis nnt...sebbaik la x kena dgn tarikh2 job saya yang lain....huhuuuuu...nikah n reception on d same day...huuuu...ku dpt bayangkan kekelambutan ku nnt..


ok uols...till next post...nnt saya upload gmbr2 terbaekkk pengantin saya 1Nov tu yer...

da di duuuu....