Tuesday, October 06, 2009

Reception of Jalilah + Syamsuzzaman~2 Okt 2009~Seri Kembangan


uols pernah dgr "bidan terjun" kan?"

mak andam terjun" ,pernah?

wuwuwuwuwu...hari tuh pengantin sy ni,sbnrnye dimakeupkan oleh org lain...punyer cpt giler die makeup x smpi sejam da siap n then pengantin saya terpaksa menunggu sgt lama...bygkan 12.30 da siap makeup even reception start at 2pm! adoiyaiii...kesiannye pengantin saya menunggu terlalu lama...

saya bkn nk kutuk org laen makeup atau ape...tp kalo buat kije semberono,smpikan bulu mata pelesu pon nk tercabot dah..ape kes?? n foundation nye pon cam berkerak2 smpikan nampak kedutan kat muke pengantin,aduhhhh...ok2..foundation tu bole cover dgn Photoshope..tp bulu mate pelesu tuh?da nampak cam mata die sebelah besar sblh kecik...

saya membebel bukan pasal ape...pada saya if nk berkhidmat atau bagi servis biarlah yang sebaik mungkin,dan pk la jgk kije photographer yang mahukan keperluan fizikal pengantin nampak malatoppp di hari kebesaran mereka...betui x?

saya mmg cukup x suke org buat kije sembarang2 jek ..nk buat kije give 100% ..xmoh stkt 50%,70%..xmoh2 no no no no! astalavista betul lah!

dan lagi satu perkara yang menjadi kerisauan pengantin...mak andam balik awal lps makeup!abis makeup pack2 teros balik...jgn lah camtuh..kesian kt pengantin tu risau die muke die bedak oke ke,lipstick da ilang ke ape ke...ape la salah u tggu die barang sejam dua lg utk touchup2 ape yg patut...

servis yg baik org akan ingt dan rekemen smpi bile2...

sy mengomel bkn pasal ape,saya pernah jadi pengantin jgk,so saya tahu tahap kerisauan pengantin ttg rupe die camne2...huuuuu...

oklah tutup pasal tuh!

pengantin saya ni saya cukup suke..sbbnye die cumeiii...hikhik...

mungkin die agak kaku utk pose,tp xpe...asalkan senyuman nye manis dipandang...

cantik x awan tipu2 saya?hikhik...sbnrnye hari kejadian adalah sgt terik...tp sy "photoshop" kan jadi awan Cumulus Nimbus...hahaha....

"pengapit terjun" pon sedondon jek...i likeeee!

makan biadap...ehh beradab time! hikkkss!

uols layan jela gmbr2 ni yek...

saya blm load lg gmbr2 ni website rasmi kami ~ Sri Bridal ~ .

i'allah mlm ni saya load yek!
sekian bebelan saya hari ini...bebel katenyer...hakhakhak!

da di duuuuu....

3 comments:

lily lotus said...

aduhai..silaplah dia tak amik u jadi mak andam..tp all the pics adalah superb

yatie81 said...

superduper...:D...x sabar nk amik nie...kekek...kalo nk tangkap gambar ss leh la amik ko...:D...

Suki Cida said...

lor... saya sokong!!!! sri best... dia tunggu sampai selesai majlis ok... ha ha ha... jawab jawab... ada org leh buat gitu tak??? kih kihkih