Monday, October 26, 2009

hi cuttie lil gurl!!!!

hah!

jgn x tau...

den telah menjadi otromen tau last friday...hahaha...

xdelah uols...saya blk kg last friday..sekejap aje...balik kl semula hari sabtu tu jgk sbb ade customer appt on the sunday....

saya balik pon solo uolssss....wakakakaka....haipppp haipppp...jgn pk bukan2 dong....saya xde mengurat sesape pon...lelaki mengurat saya lagi adalah...hikhikhik..ok itu tipu sbb saya x berenti singgah mana2 pon mase otw pergi ke kg n blk dari kg tuh sbb kete saya tu buat saya x yakin nk stop2 byk2 kali...[ sbb ado lg masaelahnyer x habeh2...bencik acik tau]

e'ehhh...mana cite saya ni...selalu nau menyimpang kekdahnye bile nk straight to d well ntah...

alkesahnye balik sekejap pon saya sempat melawat geng bas sekolah saya...ehh ..kitaorg dulu xnaik bas pon hahahaha.....ok2...saya melawat geng sekolah saya dulu yang kini dalam pemantauan unit rawatan rapi rumah. heheheh...die tgh berpantang lerrrr...

mase saya smpi rumah si Batu a.k.a Yusry KRU a.k.a Shima ni hahahha..sy terkejut tenuk okeh...da susut wei badan die ni...gilo ni...ko makan ape yus? makan hati kah? kehkehkehkeh...

risik punyer risik punyer risik...rupenye die bagi EBF pada anaknye...apakah itu EBF? cehhh...ni mesti x biasa masuk blog VP nih...Exclusive Breast Feed la uolss...

tp menurut kajian saya yang x habis2 kaji nih...ade org yang senang turun berat badannye bile EBF anak ni...ade jgk yang x...yang x tu ibaratnye kalo berat badan die naik smpi 20kg mase pregnant,bile EBF anak pon berat die la tuuuuu jgk....so x smue org bertuah...

yang saya nampak hasilnya berjaya ialah...Viruspadu...n Shima Batu ni...syabbass beteh syarikat syabassss... =))
ini la die baby Shima....namanye Fathimah bt Halim....cute...very gud gurl....sonyap yo mase auntie dtg yo...ke x suke dgn auntie...uwaaaaaaaa!!!

besar jgk bby shima ni...mase lahir 3.3kg...putih kulitnya..sebbaik x ikut omak ehhh...opppsss...larikkkk =))

ini la omak yo...believe me or not...dulu die ni gemuk okehhhh...la ni sy nampak saya ni cam giant bile duduk bersembang sebelah die...uwaaaaaa...adakah itu tanda2 saya da gemok kembali??? tidakkkkkkk....

saya yakin betul saya pilih DIETTTTTTTTTT!!

SOB SOB SOB!


***tahniah yus... ;))

4 comments:

Shima Batu said...

nak kurus jugak ker? apa kata kau susukan anak aku. jadi ibu susuan :))

ko diet la lepas branak no. 2.


aper pon thanks my pren...

NahDaTuLIzaH said...

Cam kenal jek tuh...

geng bas sekolah aku gak tu...hehehe..

si fathimah tu mmg baik dan pemalu orgnye..mase dtg tgk asik tdo je...huhuhu

lily lotus said...

congrates to ur fren..cute baby tu ;)

yatie81 said...

huhuhu..aku pun tgh diet gak nie..kakakak...kena kawin lepas tu dpt anak dulu kot baru den kurus...hahahhaa