Wednesday, September 02, 2009

Hot Fm Am Krew....

ini adalah sticky post 24jam...entry baru di bawah ini yer ..

aisehhhhh...rugi2...

rugi btl x rakam....tp yg sbnrnye terkejut....muahahahaha...

ekceli pagi td Hot Fm Am Krew...fafau n fbi...wat entry...ehh..entry lak...wat hot chat ttg "perkara yang memeranjatkan anda semasa sambutan hari merdeka tempoh hari"....

so...since sy yang masih ade saki baki sisa sisi geram yang eeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kat lalat tuh,ntah mcm mane terbukak hati utk call Hot Fm n ber 'hot chat' dgn depa berdua....

of coz tajuk besar saya pasal lalat yg x merdeka2 tu lah!

tp tulah bile diulang rakaman nye utk pendengar..i was like...arrrrrrr...terkejut terkesima terperanjat gitu...yolah mana nak sangka suara hati kite dipilih oleh fafau n fbi utk disiarkan ,kan!

rugi btl x on recorder kt hp i tuh....if not of coz saya akan rakam punyerlahhhh!

oklah2...sy cite perbualan tu lebih kurang yek...

kringggg..kringgggg... ni sy lah yang call diorang tau!bkn nye terbalik sudeh!

suraya angkat...x sangka btl sekali jek call teros dpt tembos line Hot Fm.
sue pon filter la dulu kan...die tny maklumat itu ini n ape cite saya...n mintak no fon skalikkk...of coz saya bagi maklumat yang tulennnn bangggggg!haha!

then...die sambungkan saya ke fafau n fbi....mase tu i was like...arrrrrrrr...menggigil satu badan...hikhikhik!

setelah rakaman suara ku di edit oleh mereka,perbualan telefon tu lebih kurang begini.....

fbi : hai sri yanti...ape yang berlaku mase hari merdeka awak tempoh hari???

saya : tu lahhh...nk cite ni...yang sbnrnye geram sgt2 tp cube buat2 biasa ni....

fafau : kenapa tu yang?

saya : ekceli saya buat bridal services...thru internet ni smue laa...gune website saya..tapi hari merdeka ni saya dapat email lalat la fafau,fbi...

fbi : email mcm mane tuh?

saya : ade la sorang ni die bagi email dengki..kate saya makeup mcm taikkk laaa,x layak bukak butik la,perasan ade bridal la ape smue....

fafau & fbi : haaaaaaaaaaaa????ye ke????

saya : ermmm...btl...sedih btl bile ade org melayu kite yang dengki dgn bangsa sendiri mcm ni...saya x rasa die btl2 "merdeka" la fafau...

fafau : tp so far ape reaksi customer2 sri?diorang puas hati x?

saya : mmg diorang puas hati sgt2 fafau....yelah kite cube buat keje dgn jujur..ikhlas...fafau masuklah website saya sriyanti.com .kalo fafau nk kawin,saya bole kasikkk sponsor smue...baju,makeup,pelamin...smuelah....hahahahaha

fafau : ya ampunnnnnnn... **fbi da gelak2 gilak!

fafau : saya lambat lagi la yang....insya allah2....kalo saya nk kawin saya cari awak kalo itu yang bole kembali menggembirakan awak....hahahaha...

saya : boleh2! *** saya da seringai kuntilanak gelak2 mase nih!

fbi : okeh2...nnt saya suruh JAAFAR pergi ukur badan...

saya : btl3...jaafarrrrrrr....***automatik saya panggil jaafar mcmlah saya nampak die kat depan saya!hahaha

Dak Rem...camni kan rakaman suara aku yg ko dgr kt Batu Pahat nunnnn?kalo salah tlg btlkan....

x sangka saya perbualan saya diulang2 sebagai iklan utk satu hari ni okeh...td tgahari mase kuar byr bil maintenance,pon terdengar lagi suara saya kat Hot Fm....hahaha...glamer kejap saya disebabkan sang lalat tuh...

yang bestnye si Mc'kie...bole die YM saya ,kate " ko kena pakai tudung saji ni nyah,baru lalat x hurung ,hahaha"...

si Shaz pon sama ..." ko kena pakai minyak cap saji ni angah! " bengong shaz ko!

anyway,mekasih eah encik lalat, bagi i glamer hari nih...teros saya wat sticky post! wakakakakaka!

10 comments:

123456 said...

ahahah bez2 cter akak..
rugi x dapat dgr cter pagi td..
sabar jer la kak dibulan pose nie..
bese la c lalat tue msti dengki dgn akk..
apa2 pun ayat si fafau kat melodi layannnnnn..

lily lotus said...

huhu..glamor abis u..betul tu thanks to lalat..rugi2 tak dengar..tapi mmg kenangan manis ni kan

zULiaNa zULizzY said...

ha btol..btol..
tp mmg syabas inspector sahab..
sbb lalat ko dh glamer dh skg..
hihihihi

yatie81 said...

rugi la x dgr hot smlm..kalo x aku dpt dgr ko lepaskan geram kat lalat tu..mau aku pun gelak guling2 macam ko gak..kekekek....lpeas nie ko amik la shieltox ke ape ke nk bunuh lalat tu kasi dia bye bye..pendengki betul la..

erlyda said...

hehehehe fofularrr nokss

mNa said...

laaa...awak ke?hik hik..saya ada dengar masa on da way nk g opis..masa tu hangin tetiba dengar pasal emel lalat tu

Anonymous said...

Sorry, ana nak bagi tau. Kalau ente suka cerita hal peribadi dan show off, memang la banyak orang dengki. Ente sendiri la jgn bagi org dengki dengan ente. Apa barang ente beli baru.. ente dapat job baru ana fikir tak payah la ente post dalam blog. Mau post jugak ente kasi private la. Ni semua rezeki Allah bukan untuk ente kasi tunjuk-tunjuk. Harap2 ente pikir selepas ini ya. ~Selamat Beramal~

Puan Suka Suki nak kata apa said...

siapa lak ber ana ana ni??? pak haji mana lak ni??? lu gile ke abang aji oiiii dia berniaga... kalau tak tulis, mana customer nak dtg??? ko ada lak masa nak sibuk blog org... gi masjid amal bole??? nak buat org sakit hati apa hal???

Astafirullah... Ya Allah... sesungguhnya aku ni puasa... tapi ku sakit ati yang org buat you gini... emo ni emo...

puterikurekure said...

aaa...tak dapat dengarrr!!
grrr.....

HappyIrfa said...

alamak rugi tak dengar sbb saya selalu layan sinar fm jer pepagi.
huhu

kasi ridsect je itu lalat ;-)