Friday, September 04, 2009

haiyokkkkk!


uolsss....tgkla gmbr baby boy ni.....
gilerrrrr kiutttttttttttttttt!!!!

saya sbnrnye teringin nk wat anak....
hikksss...wat anak katenye...
tapi saya nk baby boy ,aci x?


tgkla baby ni....adeiiiii

dgn bulu mata die yang giler pjg tuh....kening pon lebat!


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!! nk baby boyyyyyyyyyyy!!!

adeh,gile ....gile...
gile saya dibuatnye!

2 comments:

Suki Cida said...

anak arab ni.. kecik lawa ler yang besar jadi beruang...wakakak... you dengan hubby dah comei... akak safiya pun comel, tak perlu kot muke tu... lain tul acuannya...

best kan... dah adu gurl nak boy lak satu... semangat!!!! cube la... rezeki tuhankan... gud luck... me tak tahu la baby boy ke gurl... ganas macam boy, bila tengok shy macam gurl lak... apa pun janji sihat

puterikurekure said...

baby boy! hehehe.

leh je yang. doa banyak2. skill tu yang penting.
;)