Wednesday, August 26, 2009

sumbeng tenaga..

holla...

tgk tajuk kat atas tu mcm ape je kan...ye yo'oo...

sbnrnye xde lah sumbang ape sgt...mentua saya mintak saya goreng sayur utk menu tambahan berbuke pose semlm...

alaaa...setakat goreng sayur...ape der hallll...ecececeeee... =))

kite perlukan :

kacang buncitttt hikhikhik...n cendawan...

udang wat perencah...

bawang besar n bawang putih ....
pung pang pung pang kat dapor sorang2....
masak masak masak....then siapppp!!

taraaaaaa!!! oh sy ade letak cili sket yer...

lps masak...sementara tggu nk berbuke...dok snappy2 kt hall...
safiya biasa la...bile soh pose sket...mule la yg bukan2 die posing...hikhikhik...

oh..ini Alysa Suhaidah...safiya panggil die "Odah"...setahun sebulan kot...anak fruit saya yer...yg pangku tu ayahnye a.k.a adik ipar saya....
hurmmm...Odah ni terlalu kecil utk mengerti ape itu perpisahan ....xpela nak,kite doa yg baik2 je utk masa depan Odah k...

ni pakai 2ndary camera fon saya...sbb camera die depan blkg...
ohh...nk kena wat special post ke pasal hp baru saya?sbb dah 2,3 org tny cite psl fon baru saya...hikhikhik...saya gune touch screen fon ye skang,nokia 5800 express music.
ye ye...sbnrnye bukan x nak cite..almaklumlahhhh...ade S.R tu kate blog saya ni penuh keriakannnn...hohoho...ko tu yg x malu...baca blog org senyap2 pastu dok kutuk blkg2...kalo berani ckp depan2 la weh!
:p
****S.R = silent reader

2 comments:

cik gemuks said...

abaikan je dear
pd mereka yg suke ckp belakang2 tue

sabar ok?

ArELeEz said...

asalkan jgn jadikkan p'pisahan sbg batu p'halang kasih sayang yg sepatutnye dicurahkan utk odah la.. coz she's too young..