Friday, August 07, 2009

saya ni ramai peminat tau!

haaa...

nk tau sape peminat saya?

mereka adalah :

1.RHB Bank
2.CIMB Bank
3.Maybank

sbb ape mereka ni minat saya?mereka salu anta surat cinta kat saya soh byr utang...utang kad kredit la,itu ini la,bla bla bla...susah woo nk ade peminat cam mereka2 ni...hukhukhuk...

so tadi saya pon melaksanakan permintaan peminat saya di Mines.byr kad kredit lorr...di cash deposit machine sajorkkkk....

lps tu...gi Watson's...beli brg pompuan ..heheh...

n then boring2..alang2 lone ranger kan..jalan2 sorang..saya pon menyinggahkan kaki ke Big Apple.sile percaya..sy x penah beli big apple donut..salunye dunkin' donut sajorkk...

tgh tension2 ni sgt sesuweiiii makan manis2 okeh...** ye ke?**

saya beli sketul donut..californian almond...

n cold cappucinossss...

saya dah agak dah mesti donut tu manis nk mampos...sebbaik saya x letak syrup sugar kat drink saya....

rasa die ...perghhhhhh...aku rasa lori gule terbalik kot kt dapor diorng ni....
tp cedap!hikksss...
tu jek nk cite...
sekian ! =))

3 comments:

NahDaTuLIzaH said...

camne peminat ko pun leh jadik peminat aku?

ni mesti peminat yg ade scandal...huahuahua...

lily lotus said...

samlah peminat2 kita..auww!

viruspadu said...

peminat daku jua begitu uwaaaaaaaaaaa