Monday, August 31, 2009

hurmmmm....

setelah berhari2 bincang dgn hubby saya....akhirnya...saya turutkan permintaan hubby saya...

sbnrnye..for the previous days ni....saya hampir2 jatuh...bkn jatuh ape...jatuh pendirian....
saya sbnrnye gemar menulis....gemar sgt2...tp ianya bergantung pd masa dan keadaan saya...dan salunye saya buat entry auto publish...cume kadang2 mmg terlps jgk update kt opis disebabkan kegembiraan/kesedihan sgt ttg sesuatu perkara....

cume saya rasa sedih bile saya seorang yang dijadikan target practice...persoalan saya?kenapa???sepatutnya smue harus dijadikan target...bukan saya sahaja :(

sedih..mmg btl2 saya sedih.....

boleh check kat DMS ke cymphonic ke apa punya web filter pun, semua pc ada bukak web/blog untuk kegunaan peribadi

kalau saya sorang kena tuduh

harus semua pun kena....

pada saya...kalo org nk pantau saya,nk tau ape sy buat..ape kate...bagi saya makan minum sekali...bayar kan bil2 saya dan bagi saya perbelanjaan private life saya...kan?alang2 nk control sgt life saya...haaaa...hambek !!!***statement ganas di situ....***

kawan2 yg btl rapat...dan terutamanya hubby saya yang disayangi...byk berikan saya dorongan...dan nasihat....terima kasih uolsss....saya sgt menghargai smue ituh....

ok...tutup cite sedih itu....ni cite pasal lalat / langau yang ape eakkk...

yanggggggg...hikhikhikhik...

YANG BERANI KAT DEPAN TP SBNRNYE PENAKUT YANG AMAT...

ok2...xpe....mesti uols cam blur kan...meh saya copy paste kasik uols tgk....langau yang melampau busuknye ni isi form kt website saya....

Name: haifzaEmail
Address: fiza@hotmail.com
Contact no : 01256899666
Address : upm
Your Question abt Sri Bridal package : HASIL KERJA MACAM TAIK NAK BUAT BUTIK...ADA KELAS MAKE UP KONON...SAIDATUL NISA YANG BERPULUH TAHUN MAKE UP PUN MASIH TAK BERANI NAK BUAT KELAS...CANTEK SANGAT KE MAKE UP KO TU ...BARU NAK KENAL DUNIA DAH BELAGAK PANDAI
--Date/Time: 2009-08-28 18:48:26 PDT
Sender IP: 115.134.16.3 [Malaysia] yn5dd9jbtjx16uy8
Referrer: http://www.sriyanti.com/


hahaha....haiyokkkkkkk!!!ini mcm punyer pendengki pon ada kaaaaa????

adakah saya menyekat rejeki anda????alternatif kelas makeup tu diadakan adalah di atas permintaan pelajar2 yang nk bljr andaman dgn saya....kerana itulah kelas itu diwujudkan....

kadang2 pelik kan...lalat a.k.a langau ni ada je bersepah kat mana2....

saya da trace...dan saya dah tau pon sape yang anta tuh....senang je....saya ada geng TM ape...hikkssss!

hurmmmm....ape uols nk saya buat kat die?

sy senang je....saya nk ucap terime kasihhhhhhhhhhh bykkkkkkkkk2 pd lalat ni...sbb die dah bagi pahala die kat saya....

ALHAMDULILLAHHHHH!

dan dosa saya diambil alih oleh sang "beliau" itu....oppssss!

seeeeeeeeeeeeeeee.....ade nampak saya marah2 lagi x?sy ok jek uolssss....harap2nye rejeki saya bertambah2 la lps ni....
insya Allahhhh!

ohhh...ini entry auto publish yo!hikhikhik

5 comments:

suki cida said...

amboi... mulut longkang tul! meh sini aku nak komen pada sesiapa yang kutuk you yang... bodo ke???? saidatul nisa tak bukak kelas sbb dia tu dah kaya plus bz jadi make up artis... tak yah la nak bukak2 kelas ni sengal! apa jenis org yang bodo ni??? ni la org melayu , tak maju sbb dengki... dengki dengan bangsa sendiri... rezeki masing2 kan... tak pa yang... bulan puasa ni biarkan 'org tu' nak sedekah pahala kat you bebanyak... terima dengan hati yang terbuka... to me, semua org puji make up u tu cantik... di ulangi SEMUA eh... agaknya si sengal ni buto kot mata... hahaha... kesian tul org macam tu... buat tak tahu tutup mata tutup telinga... jangan di dengar mulut longkang ni... kalau ada student, apa maknaya???? mesti la u baguskan? bodo la... geram lak i baca entry ni... dont worry, Tuhan tu adil, pintu rezeki you akan sentiasa ada, kalau kita berniat baik...bg i apa yang u buat tu murni sbb boleh berkongsi apa you ada, bukan mcm 'org tu' busuk hati!!!!

hahah sori terbuat entry kat komen you... hahahah... ok dah puas hati... bluek!

NahDaTuLIzaH said...

Ala..bt bodo jek dgn langau cenggituh!
Da org ati busuk cam tu gaya eh...
Sekali die kutuk ko, berpuluh kali rezeki dtg pd ko...
ape-ape hal keep the gud work. Jgn give up dgn mereka yg ati busuk cam b*b*!
whatever it is, aku tetap support ko!dont stop ok...

@dik-nick said...

ade jugak org camni ek.. kesian ko fea.. tp salute ko tetap cekal

puterikurekure said...

fea, first pasal lalat kat ofis tu. memang menyakitkan hati. takde keje lain ke selain nak pantau blog orang? hello...blog je pon. bukannya laman forum kutuk2 artis ke hape ke. oh, ko (lalat) artis ke? ada terasa ke? apa la punya jenis manusia. memang kalau dah busuk hati tu, susah nak cakap. bulan2 puasa pon boleh buat pangai. tu syaitan2 semua kena ikat tu. cuba bulan2 lain, agaknya lagi teruk kot fea kena. huhuhu. sabar ye yang.

pasal 2nd case tu, memang dasar melayu kolot. tak boleh tengok orang melayu lain nak berjaya. macam mana melayu nak maju, kalau baru sikit kite usaha lebih nak majukan perniagaan, dah kena condemn ngan org melayu sendiri. memang sampai bila2 orang melayu takkan maju. BODOH PUNYA OLANG! (aku plak hangin lelebih nih). kepada yang hantar komen busuk macam tu, tolongla...ko takkan boleh gugat periuk nasi orang dengan hanya bagi komen busuk camtu. nak berniaga, hati kena ikhlas, bersih. kalau hati ko sendiri busuk macam komen ko, memang la (kalau ko meniaga) bisnes ko tu akan hancur sekelip mata je. aku tau satu je, doa orang teraniaya ni senang dimakbulkan. nak2 pulak bulan ramadhan dan akhir zaman ni. semua bayar cash je. anytime leh dapat balasan. ingat tu je.

zULiaNa zULizzY said...

uik..mulut tangki najis tul.
biarkn jek..jgn di layan
satu hari msti die akn terbukak bijik mata tgk kejayaan ko.
keep it up..