Wednesday, August 12, 2009

Engagement & Solemnization of Yasmin&Zafran

bismillahhirrahmannirrahimmm...dan assalamualaikum w.b.t

:D

motip baca bismillah & bg slm????hikhikhik...sbb client saya pada 08.08.09 yg lps adalah seorang ustazah...yer yer..saya telah kembali ke pangkal jalan...haha!

xdelah uols...statement gurau je tuh...

anyway,saya amat2 berterima kasih pada client saya pada minggu lps kerana mempercayai talent kami dalam bidang fotografi walaupon x sehandal Adan,Paveyhack dan yg seangkatan dgn nya...

ekceli Ustazah Yasmin ni hanya mengambil pakej fotografi sahaja dalam servis kami.die ade tny mengenai pakej makeup jgk tp tiada rejeki saya kerana die telah pon confirmed amik makeup artist lain dari Putrajaya. yeyyyy..dpt saya geng makeup artist uols...bole pass job if saya x menang tgn,kan?

nasib baik jgk Ustazah ni x jadik amik servis makeup dari saya..sebab ape tau uols...

KETE SAYA BREAKDOWN PULAK!!!!

aiyooo...last week my team-mates car brokedown,this time kete saya pulak...ayoyooooo!sgt panas hati saya okeh!huhhhh...nk wat camne kan...da tibe mase die nk rosak..what to do!

luckily jiran kesayangan saya blm gi kije mase tuh,dptlah die hantar kami ke uma MIL saya,amik kete BIL dan kami bergegas dan drive selaju2 nye mengalahkan kelajuan angin & bunyi tarossss ke Kelana Jaya.haiyaaa...time sampai tu rupenye sikit lagi majlis nk start..adoi!

malang kalo berbau durian kan senang nak trace..betul x?asal bau durian je,huh ade malang ni..ke sana sket.boleh? haha..**statement bengong**

Ustazah Yasmin dan Ustaz Zafran bertunang selama sejam sahaja..dan kemudian akad nikah pon dijalankan...

anggun menanti saat mendebarkan...


pemalu tau Ustazah ni...die segan bile Ustaz nk cium dahi dia...yang ustaz zafran ni pulak...die nye malu bile nk posing sampai berpeluh2...hahaha...first timer la katakan...hikksss! i x biasa pegang2 ni tau,dlm hati ustaz agaknye...auwwww!


bile da lama sket...dah okeh dah diorang...ade jgk la segan2 lagi...tp x sesegan memula...

ha la...kami mana bole over2 soh diorang bergaya manja...mampos aku kena tetak dgn pisau kek!sape nk jawab?

=))


akhir kate..semoga kalian berbahagia ke akhir hayat dan memperolehi anak2 yang soleh dan solehah .aminnn..

dan semoga ustazah x lupe utk amik pakej2 kami mase nk bersanding bulan April 2010 nnt..hikss..**sempat aku promo**

till then..

w'salam! :-D

6 comments:

Suki Cida said...

u make up ke pengantin ni yang??? ke aku yang silap tak baca betul2?

ZqaZma Collection said...

salam..jom shopping cni..new update,,jommmmmmm

@cu SaYaNg said...

Yu sayang ai ke?
terharu ai..mak rasa nak nangis nyah...uwaaaaa....

kalau sayang,nape yu tak kasi ai nasi ujan panas yg yu masak tu?ai kecik ati tau..sob..sob..sob..
meleleh air liur lemak dlm perut ai nie tau...

hehehee...ala tolong menolong amalan yg mulia...jiran sepakat membawa berkat...hehehee

lily lotus said...

uish lamanya tarikh sanding..hehe

ArELeEz said...

malu2, tp mahu! ecewah! ahaks2..

farah said...

kak..sikit je gmbrnye..nak tngok lagi..tmbh2 gmbr pengapit yg agak2 cun tu..hehehe nice pic!