Thursday, July 16, 2009

survey colors & design



gmbr di atas kredit kpd Dios Astana Bridal

uolsss...

saya nk tny pendapat uols la wahai readers ku sekalian...apa kate surveyyyyyy!!! hikkkss..terover sudehh!

Andaikan anda adalah seorang bakal pengantin , color ape dan design bagaimana yang menjadi pilihan uols?

sila bagi jawapan dalam bentuk : kaler : pink+hijau,design : kebaya moden. ....gitu...

phm x?

kalo x paham,sile panggggg muke sendirikk...soklan senang pon x fhm kah?dok blkg hospital sana!..hahaha...

saje la saya nk wat survey...if ade rezeki lebih,saya nk bykkan koleksi busana pengantin butik saya. ;)

bersedia atau tidakkkk...bolosss saje dinding ituuuuuu!
**note: sedang mental! haha!

13 comments:

puterikurekure said...

hahaha!
tak nak la kena lempang. takuuutttt!!!

warna: putih-gold
potongan: kebaya labuh/kebaya pendek (mana yang sesuai dengan bentuk tubuh)

ok tak?
nak wat apa survey ni?

Anonymous said...

hehehehe...
yuyu rs la kan riri..
warna: black + white
potongan:kurung moden

pastuh...
warna:light pink + dark purple
potongan:ala2 dress tu tp kat tgn dia wat kembang cm bj princess tu...tp jgn ar kembang ngat...just nice...hehehehe

ngade2 x?
nnt kalo ade idea lg yuyu comment lg k...

@cu SaYaNg said...

alamak..jgn aaa lempang saya
saya lum kawin lg...nnt pp dh x cantik..ahaks...

emm...aku gemok
tp aku suka baju ala2 jubah atau dress labuh...semesti dr kain chiffon..tp kek kawin x mau kek chiffon..ngengada..hahaha

warna pulak...
aku suka soft kaler tp utk d pakai time kawin mcm x sesuweii je..
rasa mcm org x ghairah je tgk aku..ahaks..

emm...mgkn warna biru atau oren..
tp bkn oren yg terang semata2..seelok nye oren yg ada tone kaler..

erk..btl ke jwpn aku tu?

Suki Cida said...

oh... ku lemah bab ni... but i like red + silver = LIVERPOOL... ahak... kena tendang jap lagi

for me i like kebaya la... tak kisah la panjang ka pendek ke... sbb nampak la tradisi sikit... warna???

prefer red and white... or black will be nice... nasib baik suami ku nak tema bola... kalau tak i prefer red and black actually...

zULiaNa zULizzY said...

ermmm...
warna: merah + hitam (cam bju aku jek..hihi)
potongan: kebaya moden

warna: biru laut
potongan: kebaya moden labuh

tp ko wt la jgk kebaya songket ala2 zaman dolu2 kala..cntik jugak.
mn tau ada yg kenan.

yatie81 said...

nk survey ekk..
kalo baju kawin tu suka kaler terang2..ok nie baju idaman utk kawin nanti ek..
kebaya labuh (kebaya ala bali) kaler purple @ biru laut..sbb aku ni putih..kekeke...serius kalo kaler purple atau biru memang naik la dlm gambo...

@dik-nick said...

kalau aku..
warne : purple (dlm gmbo tu mmg favourite aku. Warne selain tu turqoise. Kain lace

potongan : mestilah kurung modern ikut body. potongan kain duyung nmpk sexy tapi tak suka lebar sgt kt bawah..

Untuk nikah : putih yg paling cntik!

Acai said...

Kalau saya bleh kek kak pakai kebaya?hahaha..saya suka warna putih..:) potongan : takde potongan,hahaha..

NahDaTuLIzaH said...

dak rem : ni survey utk bakal pengantin la...bukan da jadik pengantin...huhuhu...

dak nick : as my sms to u last week, i would prefer a bronze / dark brown with gold color. design?erm...maybe kebaya moden kot...
Untuk nikah, i prefer silver or light pink...design kurung moden...

**ngade jek dak alex ckp omputih lak..huhu..**

lily lotus said...

tett..dh byk pilihan tu..slmt menambah koleksi!

asna cute said...

Warna: putih suci
Desgin: Jubah labuh ada body sikit.. xnak ketat.. hujung tangan ada getah. Jubah tue 2 lapis~

ArELeEz said...

kaler: purple
design: jubah moden cam butik syahirah, rawang tuh! cun lah! meh nak bg link: http://www.udaimatunnur.com

Hasra_Razali said...

kaler silver...design ala2 jubah moden...pernah nmpak org pakai,sgt cantik baju kawin dia..