Friday, July 31, 2009

hantaran shida..

holla frenzzz!

lamanye x update...alasan standard..malas nk ckp..uols pon tau ape alasan i kan...muekekekeke!

hantaran shida ni da lama dah siap...last week lagi...tp shida nk amik lewat sket..so malam kelmarin die dtg amik kat saya...

sori la uols...gmbr gegar!

ada 6 kesemuenye...
baju + neck tie
perfume
bekas bunga rampai...bunga rampainye sy x provide yer...ahaksss
katil...ehhh...towel daaaa...kekekeke!
kasut
last but not least...belt+wallet....

this time shida amik bunga dulang artificial flowers.cute jgk kan?my rate for shida ni is just RM35 per dulang sahaja..

seeee..

sape kate bajet murah x bole buat gubahan?boleh maaaa....cume kena pandai cari brg n tempat nyer...tp i noticed lately kat kedai yg i biasa amik brg2 gubahan pon mcm da naik sket la harganye...nape ekk?

kalo halege die naik lagi nnt..i larikkkk gi kedai lain pulak...muekekeke!

*** b.p saya semlm 135/95....okla kan...da turun sket.kelmarin n a day before kelmarin still sama 140/100..giler arhhh...heran kan...b4 this my b.p is normal jek tau.hukhukhuk...

6 comments:

lily lotus said...

well, macam biasa..superb!

zULiaNa zULizzY said...

uik..darah tinggi ke mak cik ni??
ko byk sgt keje smapi tak jaga kesihatan..ish ish

NahDaTuLIzaH said...

lawa seh....
sile tepuk utk diri sndri..**tepok..tepok..tepok..**
Ptt le lame x update blog.....

puterikurekure said...

tanteknyeee....
:)

baru harini dapat tgk gambar semua2 skali. hari sabtu, dapat tgk satu dua je. huhuhu~

babe, kite dah bank-in tau!

Suki Cida said...

yup mmg hasil kerja Sri yanti sangat memuaskan ati... aku suke rasa nak polok dia je... heheheh... dan boleh ikut buget... tu yang best tu... than tak berkira lak tu... kalau di beri peluang kawin lagi... i ambik dia... confirm!!!!! ulang alik ke bangi pun aku sanggup... wkaakaka... yang anak i kalau kawin rasa u sempat tak jadi mak andam... ke safiah take over??? heheheheh

NahDaTuLIzaH said...

Allo my fren...

Singgah blog aku sat...ko da di tag...

huhuhu