Monday, July 06, 2009

buai berendoi @ Labu

alhamdulillah..Allah beri lagi kami rezeki di bulan 7 ini...

pakej buai berendoi (standard) di bawah ini adalah permintaan customer saya ,Mona Aida yg berasal dari Sentul,KL.atas permintaan kuarga utk buat majlis tahlil utk arwah atuk nya,Mona decided utk buat majlis buai berendoi dan cukur rambut baby boynye di rumah nenek beliau di Homestay Kg.Pelegong,Labu,N.Sembilan.sekali jalan,orang kata. ;)

terima kasih sy ucapkan kpd Mona Aida kerana memberi kepercayaan kepada Sri Bridal .


terdapat dua pakej utk buai berendoi @ Sri Bridal.Pakej Standard & Pakej Eksklusif.

utk gambaran mengenai pakej buai berendoi Eksklusif ,sila ke laman web kami : http://www.sriyanti.com dan klik di bahagian Dais~Pelamin.any info on pakej or price,bole deal dgn kami @ 016-2246256 / 014-6492027.

kpd Mona Aida,diharapkan Mona berpuas hati dgn servis yang team kami berikan.
tq again, Mona.
;-D

da di duuuuu!

5 comments:

aku lah arween said...

datang labu tak hello2 aku pn :(

dekat dh ngan umah aku tue

MamaAirell said...

Time kacih yer utk buai tu. semua org kata cantik. Airell smpi tertido masa berendoi tu. Maybe next anak kita amik lagi. hehehe

lily lotus said...

cantik! macam nak nikah...

HappyIrfa said...

untung anak2 skrg(bg yg mak ayah berduit ler)..berendoi pun mcm naik pelamin..semoga bertambah murah rezki..amin

NahDaTuLIzaH said...

Cantik...cantik...marbeles....