Friday, June 19, 2009

sekapor sesireh sejunjung!


haaa....jgn x tau...dalam pada mak ke Ganu main sukan...sempat jgk mak amik tempahan okeh....hahaha....gile tamak...sile lempang laju2...dush dush dush!


xde lah uolss...ekceli saya x sampai hati nk tolak permintaan kakak kepada si pengantin ni...kakaknye nama Yati...die mintak tlg saya utk siapkan gubahan sirih junjung utk majlis adiknye...mule2 saya ingtkan si Yati ni main2 je tempah..ye la...sbb lps kate nk tempah teros die senyap...saya x nak la nnt org kate saya yg wat bisnes main2 pulak kan...customer senyap saya senyap..mana bole camtuh...nnt kena cop mcm member saya dulu...lps die pindah ke fakulti lain pon,masih lagi berbaki criter die yang kununnya x wat kije yg di amanahkan.padahal member x terime apa2 deposit pon yg mengesahkan die jadi amik job tuh....criter mcm tuh yg saya nk elakkan terkena kat saya...x nak ...x nak...even kena tempiasnye pon saya x nak...tu yg saya btl2 call and sms si yati ni balik...agaknye die pon naik bosan sbb asek2 saya je yg kedepan.


walaupon hanya gubahan sirih junjung,saya tetap amik berat akan tempahan ni.bisnes tetap kena jaga walaupon badan saya dah berada di t'ganu mase tuh.dannnnn...saya ucapkan terima kasih byk2 kepada mentua saya yg tlg saya siapkan tempahan ini..i lap u la mak!


so kpd pasangan pengantin NURUL HUDA BINTI KAMARUZAMAN & SHAH RELZAL BIN KAMARUL BAHARI ..tahniah di atas perkahwinan anda n semoga berbahagia hingga ke akhir hayat!....


amin!

1 comment:

NahDaTuLIzaH said...

Memang giler keje ko ni ah..

Huhuhu...