Thursday, June 18, 2009

lagi kesah di UMT...

ok...this time kite cite pasal hari game pulak...

k ni mase game olahraga...ni la die stdium keciknye yg ganti trek kami yg da roboh itu.bak kata staf2 kat situ,if stadium baru tu x runtuh,alamatnye mmg stadium lama ni makan dek habuk je la....


yg benornye...saya teringin sgt nk berlari kat trek baru tu...dikatakan stadium tu adalah yang pertama seupamanya di Asia disebabkan kecanggihan stadiumnye e.g bumbung boleh bergerak tutup n buka dll lagi...tp what to do ..xde rezeki maaarrr...dush dush pangggggg kat diri sendiri!

ohh...mase sy berlari,husband saya x done amik gmbr sbb kamera ade kat saya...

mase ni kami baru lps tgk coach kami,Malik Tobias,utk acara lompat katak...ehh..lompat jauh...sori bos...hahaha!

gmbr dalam dewan mase sblm perlawanan aku terlupe nk beli...ade gmbrnye di jual kat kolej kediaman,tp time da kelam kabut..lgsg terlupe terus nk beli...aisehhhh....kerugian sudah diriku ini...so yg ade adalah gmbr2 yg amik sendiri by kawan2....foto di atas adalah ehsan ayumi hamasaki a.k.a Yuyu....mase ni br lps suku akhir...kami kalah semasa menentang UKM.

semasa dalam group,kami menang dgn cemerlang dan bergaya...ewahhhh...nk jgk ltk cemerlang tu...btl ape...kami kalah pon..kalah bergaya tau.

result mase dlm group :
  • UPM menang menentang USM = 55-9

  • UPM menang menentang UPNM = 43-17

  • UPM menang menentang USM = 37-25

masuk ke suku akhir , kami telah memberi tentangan yg hebat kpd UKM namun xde luck kami..plus,ramai yang injured termasuk aku..oh ya..game kali ni di UMT saya positioned Center ( C ) bertukar2 dgn Aidah...ekceli saya n Aidah da injured shin..injured melampau siot...sakit jiwa kusss! mase 1st half kaki saya ok lagi slps Aidah terpaksa kuar court,masuk 2nd half kaki saya sakit melampau..adoilaaa...saya lak terpaksa kuar n Aidah kena masuk blk...sudahnye dua2 x bole blah....hurrmmmm....xpela...da cedera,x byk yg saya expect mampu buat walaupon da lawan rasa sakit tuh sampai menangis2....hurrmmmmmmm....

result menentang UKM : UPM kalah 25-45 !
mari saya kenalkan kawan2 saya yang cemerlang bermain pada tahun ini **termasuklah saya**hahaha!

duduk dari kiri : Ajun,Kak Nor(assist mngr),Arniz(duduk),kak Tom-blkg Arniz,Kak Sal,Yuyu,Yana(terlindung,nampak muke jek) and Aidah!

berdiri dari kiri : Kak Zack(manager),Darul,Kak Pau,Wie,Kak Nani,errr..sape gedik tuh,n last but not least..Lina!.

oh ya...Kak Nani tu adalah pemain Malaysia yang kini berkhidmat di UPM.antara game yg disertai ialah Remaja Asia,SEA Games dan byk lagi..kalo korang perasan die paling tggi antara kami...die adalah shooter kami okeh!.

ok...lps da kalah tu...kami byk habiskan masa dgn melawat Ganu n makan2...

sbnrnye gmbr kat atas ni adalah testing dulu...nk amik gmbr penuh dgn kawan2 mase tuh alih2 lgsg lupe...kalo x silap ni smue si Arniz punyer pasal..sbb chendol die makan tu sedap sgt..hahahaha!


ni kat Pantai Kelulut,kalo x silap masih lg dalam area Kemaman...ye keh...ntah..correct me if i'm wrong!


sbnrnye nk tunjuk gmbr baju tuh...i pakai baju Transformers uuuuuu...jgn jeles...i pakai robot jahattttt punyer....kehkehkehkeh!mari beli kt Petronas Station!hehe!
i think cukup la dua post ttg game kali ni kan...
x yah cite byk2...kang jemu lak uols!
ok...till then...
daaaaaa!

9 comments:

ArELeEz said...

my 'sayang' sker tul transformers. tp, leez xsker la.. huu..

m i n e r a l . . . said...

saya ada cap jahat...huhuhu...
xpe x dpt lari kt tmpat baru, karang lari roboh lak... naya ja.

Uncle Lee said...

Hello Fealize Eleanoer, I was at Linda's place about to check out when my eyes caught sight of your lovely profile pic, and slammed on my brakes, did a U turn and busybody here.

Nice blog you have, very lively too.
At first thought you from Spain or Mexico, ha ha. As we have a friend named Eleanoera, and she from Mexico.

Gosh, you sure one very attractive lady....please allow me to say, if you were to hold a bouquet of a dozen red roses infront of your mirror, you will see 13.

Anyway, you have a nice day and keep a song in your heart, best regards, Lee.

en_me said...

ammvoiii robot jahat tewww.. ehehe

Anonymous said...

owh..mak sungguh dengkis...

~mc'kie~

Shima Batu said...

best best....

aku rasa transformers yg kau bela kt tshirt tu yg roboh kan studium tu...

fealize_eleanoer said...

areleez :

ala yang...suke kan aje...hahahaha!

mineral :

yes bebeh...sama2 kite jadi jahat...harharharharharuuunnnsamlimbachik!

fealize_eleanoer said...

uncle lee:

hi uncle...tq for ur compliment.

eleanoer is my truely virtual name indeed... ;)

hope to hear again form u soon!

en_me:

i kan mmg suke jahat2 nih...kahkahkahkah!

fealize_eleanoer said...

mc'kie :

ye ye...sile dengkis!..hhahaha!

yus batu :

ohh nehi2...aku ade 'belaan' pulak...tidakkkkkkk! =))