Monday, June 01, 2009

ke Ganu !

salam uols...

quick updates je ni...bateri lappy ni dah nak kong...so wajibbbbul ghunnah utk saya taip laju2 ...**yg benor nye amat pemalas nk gi cucuk cable utk charge bateri...kuangkuang2....***

saya byk utang post dgn uols kan...& da lama jgk saya x bloghopping **toing toing** kt jajahan2 saya a.k.a awak dan awakkk smue yg menjadi kesygn saya....sori3x...mintak ampun mintak maaf mintak nyawa dari ujung rambut smpi ujung kuku kaki ku ini....mmg saya x cukup masa....sibuk dgn trening netball n olahraga...sibuk menyiapkan gubahan hantaran customer n sibuk jugak buat editing gmbr...kesian x kat saya?? huuuuuuu...andai nye mase ade 28 jam...tentu saya bole tido lama sket dari biasa...heheh...itu ayat dasar pemalas,sile percaya!.

esok saya akan bertolak...ehh...kalo tolak camne nk smpi....hurmmmm....oh..ok..sok saya akan ber...ber...ber ape arrr...ahhhh..sok sy akan ke Terengganu la senang cite....huuuuu...sgt sedih nk tgglkan anak,...sebbaik papanye pon join sukan jgk...(goal keeper hockey UPM)...so kerinduan kat anak tu bole la cover sket sbb papanye ade ....

tp still rindu jgk nnt kat safiya...ohh safiya kussss....mama mmg nk bwk safiya tp keadaan x mengizinkan la sayang...tggu mama balik ye kite gi cuti2 round2 kt playground...wakakakaka...ok itu ayat nk sedapkan hati sendiri yang tgh sayu ni.

td dah kemas baju ,beg ape smue...harap2nye xde la brg yg tertinggal....

ape lg nk tulis...ohhh....saya tidak dibenarkan bwk laptop n modem ini atas dasar keselamatan n arahan PAPA.adoi....boring nye x dpt surfing the net kat sana....

ok la uols...doakan kejayaan team kami UPM di T'ganu ni yer...so,i'll be idle from 2nd june till 13th june....till then...miss uols guys...

daaaa!

5 comments:

aku lah arween said...

nk ole2 hehehehe

kepok losong :D

mummysyafie said...

nyah!! stadium runtuh nyah kat ganu tu..

Acai said...

waaaaa, bestnye kak..:) good luck kat sana..semoga UPM menang, horraayayyyyy!!! jgn lupa update kak ye..:)

Acai said...

Oh ya, sy minggu depan wakil zakat selangor main bola kat penang plak,hehe..jgn lupa doakan sy gak ye,hehe..

lily lotus said...

all the best! selamat pergi n pulang...