Tuesday, June 16, 2009

cite na na na na naaa...Ganu kiteeee!

hola geng....

sorila...lama btl mak x update kan nyah...ahaksss...okla...kite story the mory dulu sket2..what happened kat Ganu time i sukan k....ala....cite biasa2 je nokss!

ermmm...saya x ikut rombongan cik kiah naik bas UPM...hehehe...saya naik Grand Livina member...si Arnis....agak laju jgk la die drive....140-160km/sjm...sile marah arniz...kehkehkehkeh!....perjalanan yg sepatutnye ambil masa dalam 8-10jam...jadi 6 jam saje....gile kan Arnis...Babe,sile mengaku n bertonggengjawab!hahaha..

ok..ni di pagi kejadian sblm kitaorg nk usha trek....dimaklumkan....kami berlari atas trek ganti okeh....trek tu da jadi cam perlawanan antara sekolah2 pulak disebabkan saiznye yang kecik ituhhh....padahal kami bertanding ni atas tiket peringkat kebangsaan okehhh...hahhaa...xdela uols....uols kan tau...stadium yang sepatutnye kami take part dlm olahraga tu telah runtuh...sehari sblm kejadian kami bertolak ke Ganu...alangkah baiknye nasib kami Tuhan nk panjangkan umur kami...kalo x ribuan staf terperangkap dan tertimbus dek runtuhan konkrit2 yang maha besar ituhh...


ok this is my besfren Ayu....mase ni baru bangun tido n muke sembap....sila layannnnn!

ni la bukti kejadian ....heheheh....sgt menakutkan runtuhan itu okeh....da mcm kejadian slps gempa bumi lak rasanye...seram okeh!

ni bukti saya amik gmbr dari dlm bas...ngeri kan tgk?selisih malaikat!
ok..gmbr2 kat stadium ganti utk olahraga tu ade kt henpon saya....blm upload lg...nnt da upload saya cite okeh!
okeh...ni kejadian mase perasmian sukan kt stadium tertutup Sultan Mizan...sgt best itu stadium...n kami main bola jaring pon kat situ...main dalam econ siottt....sgt best tp menggigil sejok...ngehngehngeh!

dari kiri - saya,arnis,kak sal,kak tom,lina n kak nor....

ni aksi2 18SG sblm masuk ke dalam perasmian...yg benornye lama sgt menunggu time nk masuk dewan tuh...sgt hamperssss!

saya dan si senget Arnis! kehkehkeh!

tau x ape motip saya amik gmbr atas dinding ni...yg benornye bukan la admire sgt kt bentuk star tuh....sbnrnye takut sgt2 if stadium tertutup ni pon runtuh mase perasmian tuh...huhuhuhu....giler okeh....kalo runtuh,makanye...roh saya tgh menaip post blog ni...hahahahaha....auwmmmm!

pertunjukan tarian....
sbnrnye ...pada saya sukan kali ni sgt best!...maybe best sbb saya x penah smpi Ganu kot....hahaha...setakat ni paling jauh saya gi bersukan ialah ke Sabah bahhhh!....ermmm...tahun depan i'allah akan ke USM Penang....if saya x ngandung...smpilah saya ke USM pulak...i'allah....
ok..till next posting dearieee...
cau chen dolllll bebeh!

12 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Xkan gi bersukan je beb?
X gi shopping ke?
Kui...kui...kui...

masviona said...

huhuhu takutnye tgk runtuhan stadium tuh nasib ler xde kemalangan jiwa kan...syukur lah

wah rajin je fea bersukan..bagus2

fealize_eleanoer said...

alex :

oit...shopping itu wajib okehhh...

hahahaha!

fealize_eleanoer said...

masviona :

hai..

tulah..takutnye la kannn...

hehehe..rajin keh?kehkehkehkeh!

@cu SaYaNg said...

kalau runtuh time korang sibuk merasmi, kompem banyak keje kosong kat semua ipta...ahaks...

fealize_eleanoer said...

pyah:

hahahaha..ko mmg kijaammmm!

lily lotus said...

miss ur writing laa dear...hehehe...glad to hear from u back ;)

fealize_eleanoer said...

lily:

ye ke u?

i miss u 3 laa...hikksss!

Faradilawati bt. Ahmad said...

wahh x sangka pulak fealize pegi sana, saya pun mmg pegi ganu jugak wakil UPSI dlm team boling wanita pegi awal sikit,

suami kite siap amek cuti seminggu pegi sana, nasib baik kwn baik yg keje UPNM X-UPM dpt la dia org sama2 tumpang konster UPM team boling

Anonymous said...

Akak- silent reader saya nih...suka baca blog akak.. just nak bagitau sket.. hehehe.. kalau gi terengganu sekarang nih paling lambat 5 jam dah sampai... takde sampai 8-10 jam..kesian orang nak gi trg, pikir jauhnya perjalanan.. saya selalu balik terengganu 4 1/2 pun dah leh sampai kalau drive.. naik bas dalam 6 jam jer...

Suki

fealize_eleanoer said...

fara :

ye keh?aisehhhh...syg kite x jumpe pulak kan...kalo x bole geng! ;)

anynomos:

wahhhh...lajunye awak drive !!!x benti rehat ke????kami naik g.livina tu hari tu pon 6 kali benti2 sekejap2.tu pon jadi 6jam dgn kelajuan 140-160kmsj..perjalanan yg 8-10 jam tu mmg betolll lerrr..saya x tipu coz bus UPM yg bwk team olahraga UPM amik mase 10jam.bas UPM yg bawak team hoki&netball pon 8 jam baru tibe kat UMT tuh...huhuhuhuhuhu!

Anonymous said...

kak..hehhee... betul kak..saya pun tak tipu.. saya nih orang ganu.. pure ganu... kalau saya gerak after subuh.. dalam kul 7, berenti 1-2 kali, dalam 11.30 -12.00 sure saya sampai.....

maybe sebab akak berenti banyak kali kot......

lagi rahsia nak sampai awal.. akak lalu ikut jerangau jabor.. kalau kuar tol yang last,, lagi 2 jam- 2 jam 1/2 dah sampai terengganu....

selamat mencuba!!

Suki...