Sunday, June 21, 2009

Bronic & "Aku Mahu Saiz S"

holla geng...

wah sgt tamak saya ini hari.buat dua post tanpa segan dan silu...yang benornye mata tgh penat wat editing gmbr customer...huuuuu...sile muntah!

cite pasal semlm....

semlm gi beli beg sandang for kamera papa...wahhh..papa sgt berlagak dgn beg baru nyer iittewwww!.

lps beli tu terus gi Alamanda..niat di hati nk cari rujukan utk CS3...sape2 yg tau fotografi,tau le cs3 tuh hape...ianya adalah sejenis kuih...hahahahaha....

papa nampak gagah...kan?hikssss!


ok...lps da jumpe CS3 tu kan...otw nk ke kaunter bayar tuh...ternampak buku PINK nih...adoiyai...aku kan pink lover...tgk je pink tu tarossss terpana..terkesima..terrrr...terrr ape ntah lg...kehkehkeh...

tgk tajuk je aku da berkenan...bile belek kat dalam lagi la berkenannnn siot....ntah nape ehh..mata aku tertarik pada capture2 printscreen n thumbnails2 yang ditonjolkan oleh penulis ini...oh ya...nama penulis ni Ain Maisarah...blognye : http://www.ainmaisarah.com/.



mungkin ade yg da tau / da baca buku ni...saya blm lagi...tu yg saya excited nk baca walaupon sbnrnye saya ni bukan cukup masa pon...sibuk dgn hal2 pengantin n editing2 n gubahan2 smue...tp xpe..akan ku usahakan segigih mungkin utk baca buku ni...caiyok2!.

paling x bole blah ialah rukun diet ni...hakhakhakhak!..sgt lawak okeh!

maka saya,
protege obesiti,
berikrar,
bahawa sesungguhnya,
akan menumpukan,
seluruh tenaga dan usaha saya,
bagi mencapai berat badan ideal,
dan menjaga,
pemakanan saya,
serta perut boroi saya,
dengan penuh kedaulatan,
dan kesusilaan,
berlandaskan prinsip2 yang berikut :
  • kepercayaan kpd diet,
  • kesetiaaan kpd mentor,
  • keluhuran ketika bersenam,
  • kedaulatan sayur salad,
  • kesopanan dan kesusilaan.

hakhakhakhak...lawak2!...x sabar nk habiskan baca buku ni...

korang2..kalo ade sesapa nk kurus,bole baca buku ni..wat pedoman di hari tua...kehkehkehkeh!

adios!



4 comments:

lily lotus said...

comelnya buku tu! sgt pink hatiku melihatnya...

hOtMaMa said...

cam menarik jerk tu... boleh ke dijadikan pedoman buat mak yg semakin bersaiz xxl nih??!!hihi

HappyIrfa said...

OH TAJUK BUKU..AKU INGAT KO YG NAK SIZE 'S'..TU YG NAIK HERAN TU

m i n e r a l . . . said...

kekekeke saya mahu S tu sgt bgs dan lawak..
CS3 erk, dah xpert CS2 kot :)