Wednesday, May 13, 2009

Safiya turns TWO today! yaribbaaaa!

hari yang paling menggembirakan aku ....hari ni genap safiya 2tahun...

alhamdulillah....

byk dah perkembangan safiya hingga ke hari ini....yang paling x sangka,safiya sudah bole counting from 1 to 10 (in malay)... kalo in english,die counting nombor2 yang die ingt jek...TWO,THREE,FIVE....TWO THREE FIVE...itu jek yg die tau...hahahaha!!!

dan dah byk jugak penguasaan vocab die .... kalo nk cite kat sini...smpi ke subuh esok pon x hbs lagi...sila percaya....! hihihi!

mama harapkan safiya membesar dgn sihat,lebih bijak dari sehari ke sehari...dan yang paling penting mama harap safiya menjadi anak yang baik & menghormati orang tua.....berilmu,beriman,beramal...ye syg!

gmbr ni mase sambutan 1st year birthday bash safiya di KFC Equin.sambutan utk tahun ni dibuat sederhana disamping buat house warming rumah baru ni skali....kepada sesiapa yg free,sila la dtg dengan membuat confirmation kehadiran terlebih dahulu yer...biasalah utk tujuan penyediaan makanan...lebih makanan xpe,jgn kurang! buat malu mak je nyah oi!kahkahkahkah!

so...sambutan utk kali ni dibuat lewat 2hari..iaitu pada hari jumaat,lps isyak 15hb mei 2009 !

****MAMA & PAPA SAYANGGGGGG SAFIYA CAMELIA !!! ****

adios!

11 comments:

ratna said...

happy bday sayang.. dah besar ekk.. rambut pun dah banyak. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan jadi anak yg solehah kpd kedua ibu bapa.

Anonymous said...

hepi birtydah cayang safiya!!! nyah..mak tak dapat datang tauuu....mak tidak berada di bumi selangor on dat nite....salam peluk ciyum kat pipi ko nyah...opsss!!! kat safiya...so sorry....muahsss!!!! ~mc'kie~

NahDaTuLIzaH said...

Hepi besday safiya...
Moga jadik ank yang baik supaya mama x pening kepala ye..
**mintak dengan mama nak adik.. leh x?**
huhuhu...
Mamanye safiya, sorry xleh attend besday party safiya. Mmg nak gi gak sbb leh dpt mkn free..huhuhu tp mase x mengizinkan...

aku lah arween said...

heppy besday tu ur daughter
semoga dh besa nnt jd budak girl yg baik...

jgn buat ur mum nangis tao

erlyda said...

HAPPY BIRTHDAY SAFIYA CAMELIA ;D

MahaSayang said...

happy besday safiya..semoga bertambah cerdik..., cun mak mama nye gak..!kalau auntie dekat boleh le bg hadiah kat dia..

puterikurekure said...

auntie doakan yang baik2 untuk safiya ok!

dengar cakap mama ngan papa tau. jangan nakal2.
:)

HasraRazali said...

hAPPY BIRTHDAY BUAT BUDAY CUMEY INI...SAFIYA CAMELIA...SGT KEPINGAN UTK BERJMPA NGN NYER...:-)

SMGA SAFIYA MNJADI ANAK YG SOLEHAH UTK MAMA DAN PAPA..:-)

HappyIrfa said...

SALAM FEALIZE..
maaf lama x datang.bukan lupa tp bz sikit.hehe.

hepi besday buat little princess
safiya.peluk cium dr auntie irfa yer..

tahniah utk pembukaan butik baru tu,nanti aku tlg promote kat kengkawan yer

lily lotus said...

hepi besday dear! sama bulan dengan aunty lily lah...give me five! hiksss

arianna adrizal said...

epi bfday safiya..
kakak pun sayang safiya jugek!! hehehe..