Tuesday, May 12, 2009

Preview of Shida n Zamani Solemnization..

alhamdulillah...

this week schedule saya berjalan dgn lancar spt yang dijadualkan...walaupon pada mula nya agak kalut sket sbb ade bbrp masalah kecil yg timbul di saat2 akhir,namun yg pastinye kesemuanye berjaya berjalan dgn lancar...ttg gubahan hantaran misalnye,saya sungguh2 x prasan rupenye wiken lps adalah sambutan wesak float..byk kedai tutup..adoilaa...kelam kabut jgklah saya nk cari span basah utk buat gubahan sirih junjung Shida.dan utk kelopak mawar yg dijanjikan utk ditabur dalam bekas cincin utk Zamani x dpt dilaksanakan di saat2 akhir,so saya replace kan dgn potpuri wangian Lovely Lace-Teddy's Dream!.

dan utk pengetahuan smue,Sabtu lps saya makeupkan seorang customer saya yg happy go lucky dan ceria-to-be ~ Hidayah . thanks to Arween yang menemukan saya dgn Hidayah dan sy sgt lega dapat menyelesaikan masalah Hidayah walaupon sumbangan saya x lah sebesar mana... :)

utk Hidayah ~ i'm so glad to be ur makeup artist during ur BIGGGG day!thank u for choosing Sri Bridal.gmbr adik nnt akak load ye,maaf sgt kebizian yg amat!dpt load gmbr Shida je nih..hihihh!


Majlis Shida n Zamani pada hari Ahad,10hb Mei...btl2 pada sambutan Hari Ibu.

Kadi ni kate dalam seloroh "...slalunye org panggil Tok Kadi..tp oleh kerana saya muda,panggil saya Abang Kadi yer "... hadirin bantai gelak..n i believe secara x lgsg,seloroh itu meredakan ke"nervous"an Zamani... :D


ni la dia Shida yang cantik manis!..truely,saya suke tgk Shida..mcm ade magnet yang buat kite slalu nk pandang die...believe me..Shida ni cantik rupa parasnya...kontur kulit yang halus & cerah is BONUS to her!

n encik Suami...hehehe....he's a wonderful person,down to earth type!Lucky u Shida :)

the reception is going to be held on 1st of Aug...n masa tu btl2 punyer Liverpool kaler...hahaha...
to both of u my dear,congrats ok...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat kalian...
~Ikhlas form Sri Bridal~
***nota kuku kaki - gmbr hantaran akan diupload kemudian...adoilaa...smuenye kemudian2 kan...byk benda nk buat sbnrnye ni..this week is besday party safiya..hbslah mak kelam kabut nyah!***

5 comments:

MahaSayang said...

cida kawan kolej saya dulu...dia mmg cantikkan...bertuahnye badan en.zamani dpt dia...dan make up dari u menambahkan lagi kecantikkan cida...napelah masa saya kawen tak jumpa u kan...rugi2..

lily lotus said...

congrates utk pengantin ;)
...congrates juga utk u sbb hasil kerja yg sgt marbeles!

Superstar said...

Cida ni memang lawa.. tapi tah kenapa dia selalu sgt rasa rendah diri.. sri.. tolong tampo muka dia laju2 kalau dia kutuk diri dia sendiri.. ok?? hehehe

ratna said...

lawa kaler dia..

Suki Cida said...

ah sayang awak sri... thanks... awak buat kita cantik ari tu (arg perasan sendiri...) mmg cantik pun... thanks you so much... layanan and service sri yanti bridal mmg best... tak sia2... walaupun last minute request sri tetap buat... terima kasih... banyak2 sangat sbb from client kita dah jadi kawan da.... rekemen tuk ambik bridal dia sbb harga sangat berpatutan... she gud listener ok... macam2 problem saya hadapi and she there advice me... dan gamba juga cantik.... saya suke... walaupun baru tengok separuh... uhuhuh... thanks again yang...