Monday, May 18, 2009

new updates on Safiya 2nds Birthday Bash!

alhamdulillah...selesai sudah majlis safiya n kenduri doa selamat house warming saya!syukur ku panjat pada-Mu , Ya Allah !

punyer ramai yang dtg beri sokongan pada kami...alhamdulillah sgt2...terime kasih pada smue sedara mara,kawan2 yang hadir...begitu jgk pada my mom n dad n brother in law skeluarga.tanpa bantuan uols mmg kompom cacat la majlis kami nih! syg korang!
ni die head aksesori safiya yang kaler putih tuh...yang kaler merah tu beli saat2 akhir mase bbrp jam sblm majlis...tp dua2 safiya takut nk pakai sbb org ramai sgt..die jadi "..mamaaaaaa...atotttttt niiiiiii!"....aisehhh...princess menangis di hari kebesaran nya sudaaaaa!
ni kek yang sgt sedap+cantik yg amat ! tq kak zana...many2 thanx! siap call kak zana mase majlis tuh.." kak...gmbr2 safiya ni bole makan ke?"...."boleh!" balas die!...wakakakakaka!
menu yang dijanjikan...satay n laksa...
mase ni baru sedara mara je tiba...kol 8.45 kot....mase ni rumah mak blm terbalik nyah!
yang dua orang jejaka perasaaaaannn tuh..namanye Shafiq(kiri) n Haziq(tgh)...dua2 mamat ni kalo jumpe kamera mmg alergik....alergik jumpe kamera...muntahhh smue!

ni die Princess kite bergaya dgn baju Lovely Lace Baby nye...uolss kalo nk tau...die nangisssss je mase sepjg kejadian....takut sokmo...cam kena dera nangisnye..mana x nye,smue muke die x pernah tgk...yg pjg,yg lonjong,yg x brp nk lonjong,yg segiempat tepat...smue manusia ade!wakakakaka!

haaaa...mase ni rumah mak da separuh terbalik....ramai uolsss yg dtg....sy x sangka sgt...sebbaik makanan cukup!

me & my beloved Safiya Camelia bt Mohd Rohaizad!...full name okeh! hahahaha!

okehhhh...mase ni rumah mak da terbalik nyah!ahhahahah...kalo ku tau...aku soh depa dtg trip by trip....anyway sebbaik smue sporting...x kesa jenisnya!

antara hadiah2 yang safiya dpt !

esoknye.....ni muke budak x sbr nk bukak hadiah!

haaaa....sile2...sile tgk je yer....

suke kemain!

smpi terloncat!

ni idea bapak eh!

antara hadiah2 yg sempat di snap...ade jgk x smpt....sori yer jika ade yg kecik hati gmbr hadiahnye x dpt view kat sini...what ever pong,kami ucap2kan byk2 mekasih pada mereka yg sudi hadir..bagi hadiah kat safiya..bagi duit n doa2 mereka...
tq uols!

8 comments:

puterikurekure said...

alalalaa. comelnya safiya.

safiya takut orang ke yang? hehehe. dah kena start hantar safiya ke taska ni. senang dia nak bergaul. tak mudah takut orang. kan? kan?

anyway safiya, auntie doakan yang indah2 untuk safiya ok. mmuahhhh!!!

ArELeEz said...

hepi besday to cik safiya camelia bt mohd rohaizad (name penuh gak nih! he3..)

zanaz70 said...

alah sayang safiya....pemalu orgnya...mcm anak aunty masa kecit2 dulu gak...alrgik skit ngan mjlis keramaian. comel baju lovely lace safiya tu.semoga safiya membesar jadi anak yang solehah yek. syukur sri suka kek tu. thank you seri.

Linda Latip said...

Safiyya, sorry Ghazi tk dpt dtg..anyway hepi belated beffffdayyyyy! naty kite jupe kat old town je la..tk pon klu ummeh ghazi wajen wat bedey party, harus la safiyya berkunjung k..hehehe

AzwinOmar said...

hapy blated bday safiya...
byk nye dpt hadiah!!!! :)

lily lotus said...

aduhai ramai2 gini baru syok! tak kisah rumah terbalik ke apa u :P
...yg penting besday gal hepi!

ratna said...

ramainya yg dtg.. meriah!!

masa depan alay said...

selamat