Friday, May 15, 2009

latest updates on safiya's party ! amboi3x..

hamboi hamboi hamboiiii....

nampak sgt tamak posting! n nampak sgt x reti nk sbr...wakakakaka! suke aiii ler...party anak kussss! hahaha...sile muntah smue!

ni posting kelam kabut namanye...3 entry sy buat jadi satu...

sbnrnye dari semlm lagi saya nk call kak zana ni...tp nnt mesti die ckp sy x sbr2...heheh...so td pg sy call die abt our confirmation abt where to pick up,the price,bla bla bla....dan sy dgn x malunye telah request dia utk letakkan gmbr cake safiya kt blog die...walahhhhhh! superbbbb bebeh! ai loikeeeee the result okehhh...syg kak zana ( wah dan2..)


cantik kan???wahhh..suke suke suke!!

x sangka kak zana berjaya menyahut cabaran buat angka 2 tuh...anyway kak,akak memang best!oh ya,,sy request ltk gmbr wonderpets okeh..sbb safiya x pernah miss jgk tgk kartun series nih!

okehhh...ni pulak goodie bag yang dah dibeli...ade dua kaler je uolss...pink n choc!...

ni beli brg2 utk content goodie bag!ala uolss...xde la byk sgt..sy beli sket2 jer...kalo ade yg x dpt nnt jgn marah yer! wakakakaka...

bagusnya staf ni..tlg kami masukkan brg dlm kereta!

hah! yang ni pulak my best fren Aiza awal2 lagi da post kan hadiah....uwaaaaa...sedihnye die x dpt dtg satu family....

xpe babe...mak fhm kebizian ko! anyway many thanx yer!

tetibe pulak si Larra da pandai menulis...padahal baru setahun ++...hahahaha...sila larikkkk!
**gentle reminder...for those yang jadi dtg tuh,sila park kenderaan anda di luar bangunan Sri Lavender sbb guard tu sgt hampeh,cpt sgt nk clamp kereta org!***

7 comments:

HasraRazali said...

Eii tomei nyer kek Sayifa....Dpt bayang kan sure happy giler si Safiya dpt kek besday nya nnti..ermmm....happy nya kalau boley berada di sana meraikan besday Safiya...

Sorry Sri, Hasra tak dpt penuhi undangan Sri tu...Ada hal..:-( Wish da majlis tu nnti bjalan ngn lancar..:-)
MMMMMuuuuaaaahhhh sikit utk Safiya!

ratna said...

amboi..meriah sungguh kek dia.. tp cantik..

Superstar said...

cantiknyer cake!! tempting sangat..

by the way sri.. im so sorry me and hubby couldn't attend the party diatas sebab2 yg tidak dpt dielak kan.. happy birthday to darling safiya... =)

PuteriSatu said...

epy besday tuk safiya....semoga membesar dengan bijak ye sayang..

lily lotus said...

wahh kelas abis kek safiya! hehe...sorry tak dpt attend...hubby ada hal plak...apepun sume berjalan lancarkan?

Dayu said...

a'ah la
nanti nak kena buat house warming
hmmm... raya je sekali boleh

*kek comel...

ArELeEz said...

syioknye safiya dpt bnyk pressies..