Monday, May 04, 2009

Design Hantaran~Tugu Cinta Kita!

wahhh..tgk nama pon da x tahannnn...wakakakaka! kelas x mak ni nyah...letak nama design hantaran cincin ni ~ Tugu Cinta Kita ~ ...heheh!

ini adalah design terbaru dari Sri Bridal utk gubahan cincin pengantin Liverpool saya...fuhhh...liverpool tuuuuuu....jgn jeles uolss...

bunga dulang yang digubah ialah dari jenis dip flower...gubahan ni blm siap sepenuhnya...sbb nnt kat dalam bekas cincin tu akan ditabur kelopak2 bunga mawar utk naik kan aura romantik sang pengantin...haaaa....ai loikeeeee!



close up sket bunga dulang dip flower nih!

dua tgkt polisterin ni sbnrnye!

cantik x?


ada lagi 4 dulang yang lain e.g kotak kek,bekas buah,bekas coklat n sirih junjung...nk tgk ke?tggu da siap smue nnt ehh...

hihihihi !

7 comments:

ratna said...

cantik.. awak pi ler SSF utk barang2 hiasan hantaran. maybe bole bg awak idea yg hebat lagi. nasib baik saya dah kawin.. kalau tak..mmg dah booking awak ni utk hantaran & mekap.

puterikurekure said...

tantek2 semua nya!!!

yang, tadi kite baru lepas transfer-in rm100 je dulu. sebab dalam bank banyak itu je duitnya. balancenya nanti, kite masukkan kemudian ok. sorry...

huhuhu.

-intan yang sengal.-

lily lotus said...

wah...not bad ekk! warna dah mmg seksi u...

hOtMaMa said...

cantik2!! sib baik mak dah kawin noks, kalau x kompem mak amik ko..

masviona said...

chantek n comel...kombinasi warna pun menarik....:)

ArELeEz said...

nak tgk.. nak tgk..

Suki Cida said...

yes! sangat berpuas hati dengan hasil kerja yang di buat.... thanks u yang... u help me alot with the hantaran design... ur make up.... wahhh terima kasih sbb u i banyak dpt pujian... heheheh.... cant wait for my my wedding reception