Wednesday, April 22, 2009

oh my god! tahniah aiza!

alhamdulillah...x sangka sgt...

my best fren Aiza...told me just now...yang penampilan die pada malam dinner anjuran Fashion Trade Institute of Malaysia Designing Centre (FTIMdc) mendapat perhatian n tumpuan wartawan The Star...n kate nye lagi die x sangka sungguh die di interview hinggakan penampilannya dari hujung rambut smpi hujung kaki mendapat pujian dari press tersebut...dan katenye lagi,sungguh x sangka gmbr die sgt besar sekali dalam artikel " A Night of Dazzling Bling" itu... dan dia amat berterima kasih pada saya kerana menata dia dgn baik skali mlm itu...

tahniah Aiza...

4 comments:

puterikurekure said...

ewah2. dasat la kawan kite sorang ni.

m i n e r a l . . . said...

mana gambar aiza tu nk tgk gakkk...
good kalau gitu very the talented :)
... truskan good job bebeh.

Acai said...

Waaa, tadi dah tulis panjang2 dah takde,huhuhu :( kak, sy tahu akk mmg berbakat dalam bidang ni..good job kak fea!!!

mummysyafie said...

mana pic tu nyah..

aku nak gi dinner ko nak make up kan aku tak nyah? rega boleh runding kan..hihihih...