Wednesday, April 08, 2009

Jojo & Farah ....

ok...nampaknye ramai yang bertanya ttg pengantin saya yang kecil molek ni punyer gmbr....
sbnrnye dua2 mempelai mmg kecil molek orangnye...x tggi mana pon...mmg sesuai la depa dua org ni...sama cantik sama padan...

majlis berlangsung di Wangsa Maju Seksyen 10...setel saya siap makeupkan kedua2 mempelai ni pkl 1tghari tu,hujan turun selebat2nya...sebbaik la x lama...bile da teduh tuh...terus pengantin terjun **haa..ayat tipu disitu** ke bwh...terjun tu maksudnya turun laju2 ke bawah...ada paham???

editing kali ni byk ayat jiwang karat madah fuhhjanggal...so...layannnnn je babe!






ok...adios tertomoss ultraman tarosss!

6 comments:

mummysyafie said...

alamak..pengantin macam dak sekolah je. kiut je dedua..

lily lotus said...

yerlah very awet muda gitu pengantin

Maru said...

caiyok nyah! nice job! ai loike!

erlyda said...

comell lotey la pengantin nyerrr.. btw anda telah ditag =D

flush said...

sekali sekala buka blog ni, beratnya rasa nak tunggu hbs download gmbr (mungkin sbb internet lembab).. byk sgt kot.. apa kata kalau limitkan dlm 10 post utk 1 page..

apa2pun, teruskan perniagaan yg semakin maju ni.. mcmana teruk krisis ekonomi, org tetap kahwin..

Linda Latip said...

hahaha kerut jap dahi ku baca perantin terjun..kakaka bagus² biz makin rancak skrg! kipidap bebeh!