Thursday, February 19, 2009

photobook portfolio saya ! :D

alhamdulillah...akhirnya siap jugak photobook saya hasil andaman saya....

dengan sukacitenye dimaklumkan ...sape2 nk tgk portfolio saya...bole la berjumpe saya...kite ngedates yekkkk! hahahaha!

ini adalah photobook 8 x 12...UV texture ye kawan....bukannye print+laminate....kualiti texture UV ini sgt ok...dan saya suggest client2 saya utk wat photobook ini dalam pakej saya....harga dijamin at low cost dari tmpt lain....

so..di paparkan sebahagian editing saya dlm photobook ini...

makeup nikah hasil sentuhan saya....

tu gmbr kecik kt bawah tu...before makeup ye tawan2 !
mase ni saya sedang gigih menyiapkan pengantin saya....

before n after....
sebahagian dari koleksi pelamin Orked Bridal....***hehe sempat gak aku promote!

ni la die rupe photobook saya ....ada pelbagai kaler pilihan if u all nak....ade biru,silver,gold dll...so sape yg nk buat editing dgn saya..pon dialu2kan...

cantikkan photobook portfolio saya... oppsss...saya x tunjuk smue gmbr okeh...hakcipta terpelihara gituuuu....!**ngades**

lalalalalala***senang hati !

9 comments:

erlyda said...

wow..lawa laa..kretif nyer!

Ceera said...

best best...

kasik promotion besar2an skit kak.. baru job banyak masyukkkkkkk

ArELeEz said...

u've been awarded.. ;)

lily lotus said...

pretty cool dear! suka sgt tgk..well, all the best for the business..yg penting u enjoy n have fun!

erlyda said...

citer pasal orkid bridal ada kuar dalam paper berita harian hari ni.!!! excited!!

Shima Batu said...

wah...

makin..makin... makin menjadi jadi ni.

syabas beteh... best la kau.
tahniah..terus kan usaha.
aku suka :)

Maru said...

wow nyah! mak sokong segala usaha ko nyah! jia you! jia you! caiyok! caiyok!

ratna said...

pandainyer awak mekap.. mmg cantik tau.. tak tipu. serius ni.

MahaSayang said...

aduhai...napelah saya kenal awak skang kan...kalau saya kenal awak sebelum sy kawin dulu..kan best! rasa mcm nak kawen lg..oopsss..tak boleh..tak boleh...kawen sekali seumur hidup kan....