Wednesday, March 04, 2009

penat la uolss...

uolsss...

saya x larat nk auto publish utk post esok hari...

tadi ptg saya trening olahraga...

so bila sampai rumah,ter penat suda !

esok je yer saya update..itupon kalo ade masa kat opis...

daaaa!

2 comments:

chempaka said...

best bc blog nih! tgk sekali cam tak perasan, tgk berkali2 baru cam familiar..kat upm rupanya! Sy bekas ex staf upm! ahaks.. so,salam ziarah yer!!

mamaadam said...

Hai! tak sangka pulak kita duk dekat je kan, salam kenal, nanti leh run bisnes sesama ek, finee duk taman maju, jasin je dkt lah ngan merlimau tu, eh nak panggil ape ek, anyway awak ni baguslah rajin olahraga patutla cantik hehe (ikhlas ni), finee ni bnyk lemak2 tepu nak di burn kan, jgn lupa keep in touch occay!