Tuesday, February 17, 2009

netball....

mode : berduka lara.... :(

still in bad mood.....lantak la...ape nk jadi ..jadik la...aku da x kuasa...yang aku tau,when it comes to our major bussiness,i will be as profesional as i could..n i want him to do so....this is strictly bussiness n no personal feelings are gathered in it...korang phm ke ape aku membebel ni??? xpe laa...x yah paham...yang aku nk bitau kat sini ialah...aku nk majukan bussiness aku ni yg baru nk mula mendapat perhatian....n harapnye korang memberikan sokongan technically n morally....

ok..saje nk cite psl netball hari tuh...ni gmbr2 mase Sukan 6 Penjuru Agensi Kerajaan....agensi yang terlibat dalam game ini ialah UPM of cos,JPA,JPJ,HKL,RTM n lagi satu agensi aku da lupe arrr...KPT kot....ye kan mc'kie? ye kan ajun? ye la aku rasa....

ni adalah malam perasmian di Stadium UPM pada mlm sehari sblm kejadian...sblm nk tggu perasmian start,kami the Gedikss Netballerz sgt menyibokkan diri amik gmbr...mcm la x pernah jumpe kamera...padahal kamera yg x pernah jumpe we all...hahahaha!sesuatu sungguh !


tgkla cahaya keimanan dari muke aku tu ...hahahaha...

dalam ramai2 hanya wajah aku saja disimbahi cahaya penuh keimanan....adoiyaiiii..ayat x bole blah!

tp betul kan...ce tgk tu...kehkehkeh3x....xde la geng...cap Nike aku tu yang lutsinar kt bahagian depannye tu....

kasut sape ade kudis???ehhhhh...

aku x paham nape Darul x tunduk mase ni...oppss..die nk tunjuk lubang hidong kot! heheh!

mase dgr ucapan adalah mase yg sgt boring !
ok..mase game xde sape amik gmbr...kami berjaya masuk final utk menentukan tempat 1st n 2nd.kami compete dgn JPJ.
ok..ni mase nk tggu final tu la...tgh berehat2..ha,mana aku??ce teka...1,2,3, tetttttttt..masa da time !tu pakai baju adidas putih atas kanan...gmbr ni katanye hendak dihantar ke Pertandingan Kulit Muka Sape Paling Hangus.....mana x hangus babe,korang pk la..kol 12tghari pon kami masih lg kat tgh padang dgn matahari terpacak memberikan sinaran paling straight atas pale kami...hohohohoho!

ok..ni gmbr free pose.aku x phm nape muke aku mase ni blur...tgh x ready kotsss!...
ok2...aku nk wat kije...nnt smbg lagikkk...
daaaaa!

5 comments:

ArELeEz said...

mase dengor ucapan juge adalah mase yg sgt mengantukskan mata.. hu3.. tul x?

@cu SaYaNg said...

bukan muka ko yg disimbahi cahaya tp cap ko nyah oi...hahhahaa
erk..cap boley dikira dlm kategori keimanan gak ke...lantak le kan...

mummysyafie said...

cantiknya baju..sponsor ke nyah?? apapun..uols mmg kelass tau. very da diva gitu.

lily lotus said...

haha! i ingat u touch up ke cahaya keimanan tu :P..tp mmg cunlah gitu!

MahaSayang said...

baguslah cap tu....mana beli..? hahahah