Friday, February 13, 2009

my OP ;)) ewahhhhh


di umumkan...... **tetibe...hahaha

dgn ini saya merasmikan husband saya Mohd Rohaizad Bin Jasman...

adalah Official Photographer ( OP ) saya....**kehkehkehkeh...mcm bagus je aku ni...

dgn ini bisnes kami telah bercambah ke satu lagi bidang iaitu fotografi...

jgn segan silu utk bertanyakan pakej2 yang berhajat di hati yer tawan2...

dijamin @ low cost n negotiable....

bole contact kami di no fon yg tertera di ads Orked Bridal di sblh kanan page ni yer..

ahakssss!!!

3 comments:

NahDaTuLIzaH said...

wa...makin berkembang bisnis kawan nih..leh le bt pakej andaman ko skalik...kalo pakej tunang ko maik bape ha?

puterikurekure said...

ewah2.
dah tambah lagi satu plak.
tahniah ek.
harap2 bertambah masyuk la kawan aku sorang ni.
bagi dia kaya2 sket.
pastu, leh la bukak cawangan kat sini.
kite jaga.
hehehehe~

:)

lily lotus said...

all the best..semoga makin murah rezeki ;)