Tuesday, February 03, 2009

Larra Beads...it works !!! :)

hai uolsss...

adoiyaiii...pagi ni dalam sejarah...coz ape tau....bole x hari ni aku bangun kol 7.10am...adusss...kelam kelibut everybody....oppss...mlm tadi xde apa2 yg berlaku yer...cumenye aku x perasan bunyi alarm pg td...bole???

okla xpe...tutup hal tu....kang nnt aku merepek merapu2 pulak...

kali ni aku nk citekan ttg satu kisah benarrrrrr.....jgn biarkan diri anda diselubungi misteriiiiii....ehh...apakahhhh??? kehkehkeh...ni kisah benarnyer....aku dgn bangganyer memperkenalkan bisnes kawan baik aku dari sekolah rendah lagi....~ Aiza ~

Aiza ni skarang sedang mengusahakan bisnes jahitan manik nyer.... yang dikenali sbg Larra Beads Lover .... aku rasa terpanggil utk mempromosikan bisnesnye ini kerana aku tgk corak jahitannye amat unik skali disamping corak2 yg jarang aku tgk....tu mata aku la yg tgk....mata uols x tau pulak aku....

die x mintak aku promosikan yer...dan aku pon x mintak die upah atas usaha aku tlg promosikan hasil kerjatgn die ni....aku tlg sbb aku suke tgk melayu berniaga...sama mcm aku tlg war2kan kerjatangan Fetty dll tuu ....lgpon hasil kerjatgn diorang ni not bad kan....

ok....di sini aku bitau sket2 ye ape yg aku tau pasal Larra Beads ni....

~Aiza~ tidak mengenakan bayaran sesuka hatinye tp berdasarkan kehendak customer yg mahukan rekaan jahitan manik yg mcmane....dan bayaran boleh dirundingkan....mcm yg payah2 gitu...bole jangkau rm200 tp x lebih rm240....tp kalo yg simple dan x nak melarat2 sgt coraknye hanya rm30-40 saje...x lebih rm50....bole jugak kalo nk yg rm100 plus2,bergantung pada kehendak pelanggan okehhh....

utk customer yg jauh dari Klang Valley ni,penghantaran baju bole dibuat melalui poslaju...dan kos penghantaran ditanggung oleh customer yer...

masa yg diambil juga bergantung pada tahap kepayahan jahitan manik yg di request itu...tp kata ~Aiza~ x lebih 2minggu kot....

aku respek n kagum btl dgn tgn orang yg jahit manik ni....nampak sgt orangnye adalah sgt penyabar dan tekun serta sgt bertatatertib..kannn??? btl x? korang penah x jahit manik..aku penah...dan aku admit aku bukanlah orang yg ditakdirkan utk menjahit manik kerana ketidaksabaran aku nk menghabiskan jahitan,disamping si safiya pon sibuk nak menjahit sama n dok di pangku aku....ohhhh....nehi2....aku bukan lah orang nye.... =))

tantekkkk kan tawan2....

sungguh aku x reti nk jahit ni....kalo makeup pandai la aku....wakakakaka!!!

haaa...siap bunga2 lagi sequin tu die timbulkan....adoiyaiiii....payahnye tuuuu....

yg ni aku suke....cantik kan...

yg ni yg simple but yet still look very nice....

yg ni pon cantik kan....alaaa...senang cite smue cantik2 la...
sape2 yg nk mintak ~Aiza~ ni amik tempahan korang...bolelah call die di talian 019-6211404 utk pertanyaan lanjut.atau bole juga melawat blog die http://larrabeadslover.blogspot.com/ .Aiza pon ada frenster jugak ,kalo x silap aku,search utk nama NurAizah Soad.... :D
aiza:-->>aku bg tagline free utk ko nyah....Larra Beads..it worksss!!! ok x nyah???
wakakakaka....

13 comments:

Ceera said...

wuuuuuu.. lawa2 memang..

takpe, kang kalau ada baju yang nak dbuh manik.. aku roger2..

aiza said...

kau kekasih awal dan akhir.... kau kekasih batin dan zahir... yan... i love u so much. thanx sangat.mmuuaahhhhh...... weh, aku admire rumah kau punya cornes. sangat comel..... yan.... rumah kau punya couch sebijik sejiban mcm aku punya cuma aku punya couch dah comot dikerjakan dak larra jasmine. chow nyah.... mmuuaahhhhhh....

lily lotus said...

wahh..sungguh kagum melihatnya..ok dh ada port nak hantar ni

Erieq said...

memang cantik pun lah.,ehh Ceera nie pun dok comment jugak.,bende2 mcm nie lagu jer die nih.,sib baik saya laki.,klu saya pmpn mesti saya call huhuhuhu

Erieq said...

ehh lupe plak.,,Tq eh cos bagi info kat i

mummysyafie said...

cantik lah nyah..buat ni bukan senang woo..mesti orang nya penyabar ni

MahaSayang said...

wahh..cantik...jahitan nampak kemas...harga pun berpatutan....teringin lah pulak...takpe..nnt kalau dah ada baju saya koling2 ok...

reena said...

wowww.... tanteknye... tp mslhnye kite nih... tak suke berbaju kurung gitu... kalo pki mini skirt tuh suker la... ahaks...

acai said...

Slm kakku,
waaaaa cantiknya member akk tu buat..kalau baju melayu bleh tambah manik tak kak?hehe..takpelah sy simpan untuk masa hadapan nanti,ceeewahhh...

Kak, nanti orang email ye..aritu dah karang email tapi rasanya masuk draf kot,hehe...sy doakan semoga akk sekeluarga sihat dan baik2 je hendaknya,amin..

flush said...

mak aihhh, rajin + berbakat orgnya.. hasil kerja pun superb..

i'm back to blogspot.. dah kuceraikan fotopages sbb anak zionis punya website rupanya..

mombloggersplanet said...

Hi all moms,

I have just launched a new listing for Malaysian moms/women blog. It's called the BlogDirectory.

You're invited to list your blog there, together with other Malaysian mom bloggers. The Blog Directory
is categorised by states to make it easy for you to connect with other moms closest to you.

Please visit http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory

And, appreciate if you could tell your blogger friends about it. It's free!

Thank you and have a nice day!

nasazfrog... said...

UHHH YANG ATAS TU CANTIK SGT....

hOtMaMa said...

cantik nyahhh!! kagum mak dng hasil kerja tangan kawan ko tuh..!