Monday, February 23, 2009

Hot FM - AM Krew vs Jejejejejaweeeee Rangerssss!!!

hai uolsss...

haa..jgn x tau....saya telah assigned papa utk wat photoshoot semasa game Hot Fm - AM Krew vs Jawa Rangers pada hari sabtu lepas 21st Feb 2009 @ Taman Tasik Titiwangsa...tujuannye adalah supaya papa menjadi lebih mahir menggunakan aperture (betul ke aku eja ni) ..remember papa,the bigger the blurrer okeh !


cuaca pagi tu adalah sgt terikkk okehhh....dan sgt2 la menduga keimanannn!sebbaik safiya x buat hal....


ini adalah antara gmbr2 candid yg berjaya dirakamkan papa.... nk tgk selebihnya bole tgk kat flickr ni .


aksi farah yang aku tgk mcm nk marah orang... tp die sgt best sbnrnye!
muke2 yang berkenaan! hahaha!
oppsss...terserempak dgn anne!harus tangkap die n snap pic together2 !die sgt kiut tau..manissss bangat!
terserempak jgk dgn seelan....down to earth woooo die ni tau!
aku rasa mcm Ikhwan ni sgt besarrrrrr....tgkla tu mase die rapat kat aku...rasa cam giant la die !hikksss...ampun ikhwannn...jgn marah arrrr!
aku x dpt nk bergmbr dgn fafau...maklum le..aku x nak kaco die...die tgh bz gaming kan....
die x kesa nk dok ramai2 dgn team AM Krew tu yg mostly nye ialah peminat2 beliau...auuwww!
FBI sgt rawwkkkkk!!!!
Kieran....ermmm...x nak tulis pasal diorang...diorang kan kalah! hahahaha!keji sungguh statement aku...!

aksi kandid yg berjaya papa rakamkan dari AG! die ni encem tau if tgk secara live!
nk tgk gmbr2 lain? gi sini yer !
so...keputusan berpihak kpd AM Krew ! yeyyyyyy! hoyeh hoyeh hoyeh !
kepada yg kalah - " gi jual tempe la , jawe! "
hahahaaha!

2 comments:

Linda Latip said...

wahs wahsss...terus memberi assignment kat papa dgn jayanye..huhu..eh safiyya tgk ape kat anne tu? huhu mama ajar ye? haha

lily lotus said...

rajinnya u pergi! mesti bestkan..huhu..anyway ada award for u dear