Tuesday, December 22, 2009

adegan keliwon safiya..

hi uols..

semlm sy try pakaikan wig kat kepala adik....sbb before this sy gunakan hair extension je kt pengantin2 saya yang free hair.disebabkan ade permintaan utk menggunakan wig pada bulan januari ni,so why not sy cuba ye tak....tp kalo diikutkan,berdebar2 jgk ni...maklum ler x penah try...xpe...mcm biasa,sy akan buat the bestest i could.

:D

oh...tgh pakai2 kan wig tu,safiya pon nk try jgk....so cube je la pakaikan....hikkksss...hasilnya...

tadaaaaaa....
yang benornye rimas tu die...tp biasala bile da jumpe kamera pantang lepa nk posing...reti pulak die dok diam2 tggu kamera snap...hahahahaha!
cantik ade,scary pon ada....muahahaha!
time ni die dah x tahan dah....
nk cabot dah wig tuh...kehkehkeh!
siap eksen kat mama..."mama tgk...saya ade wiggggg"....
=)) apo apo jo lah safiya oi!
mama syg anak mama!

p/s:ohh,saya da kemalasan nk update pasal pengantin sbb byk sgt update tertinggal.mak bz uols...dgn pengantin2nyer & dgn nk kejar dateline album customer2 nyer....uols nk tgk masuk je la kt web eah....ade mase nnt mak update lagi web mak tuh....daaaaaaaa!

Monday, December 14, 2009

ooo ma ngaiiiii...

perghhhhh....

giler sendu blog mak ni nyah...

adududududududuuuuuuu....siyesly mak totally bz tau....nak2 ujung tahun ni lagiiiiiiiiiiii lah bz....tgk mak nyer website official tu pon x update2 since dari job bulan Nov lps...adoii...

byk nye kojeeee wehhhhhh....tulunnnnn...mintak nyawaaaaa...mintak nyawa.....

xpe2....nnt sy try curi2 mase utk update web kami yekkk...walaupon sbnrnye mase dah x dpt nk dicuri2 dah...huhuuuuu...xpe xpe xpe xpeeeee....brp byk kali xpe daaa...sy akan try dan try jgkkk...


alkisahnye...ade kisah sedih mase salah satu job kami...ermmm...job yang mana rasanye x payah la sy sebut kot...tp cukup la sy katakan yang kami sgt2 rasa terkedu di hati...

agaknya,sbb kami ni home-based kot,tu pasal ade certain2 customer yg pandang rendah pada kemampuan kami.maksudnye memperlekehkan kije kami arrr....sedih...mmg sedih...kadang tu rasa cam nk je ckp...." ko pasang la sendiri benda tu....kalo tu x kena ni x kena kan,ko kan pandai sgt....da la bajet ciput tp demand nk grand2...agak2 la kan,bajet ko pon ekonomi berpada2 tp ade hati nk keji2 kan org...."

betul uols....kadang tu customer ni x perasan yg sbnrnye kami2 wedding designer/planner ni membantu sahaja memeriahkan majlis mereka.tp bg certain2 customer yang ingt duit mereka tu besar sgt mereka ingat mereka boleh merendah2kan kami sehingga kami ni hilang maruah.

sesungguhnya mmg saya terasa sgt.sy tau mmg kami di Sri Bridal ni kena menghadapi cabaran karenah2 customer yang pelbagai...cume satu je kami nk bitau...kalo rasa duit tu nan adoooo,so buat la majlis berpada2 dan jgn berlagak2 terlebih mampu....kalo rasa nk murah2 sgt btl2 murah gi wat majlis kat kg2 pedalaman sana....dpt free terus agaknye pelamin tu....

geram uols.... :(

utk pengetahuan uols,harga kami ni sbnrnye antara yang termurah di KL & Lembah Klang ni.saya yang kawin 4 tahun dulu ni pon kos andaman sy utk 2 hari saje dah cecah 2K.itu pon harga kt KAMPUNG tau..diulangi KAMPUNG!...

harga yang sama jgk sy caj utk pengantin yang x berkira soal bajet utk masa sekarang ni ...means harga dulu punyer saya masih gunakan utk mase skang.tu pon customer skang2 ni nk demand2...

alhamdulillah mmg kebanyakan customer2 saya x byk yg byk karenah...cume bile timbul customer yang sgt berkira dan sgt cerewet dan sgt kodokutttttt,kami jadi peningnyer ya ampunnnnnnnnnnn!!!

ok la...stkt ni je luahan hati sy....so far alhamdulillah mmg sy mampu menangani semua masalah dgn baik.cume bile da x tahan sgt tu yang luahkan kt blog ni.

maaf ye kalo sy terkasar bahasa.

da di duuuuu...!

Tuesday, November 24, 2009

Studio Shoot of Mahfuza & Syamsul

salam all...

spt yang dijanjikan....presenting d preview of Studio shoot for lovely couple...Mahfuza & Syamsulllll....

heheh...mcm announcing grammy awards pulak..muahahaha....

pasangan ni mengambil pakej RM799 tetapi add-on utk mokeup album....
kak mahfuza ni sgt frenly....dan tutur bicaranya menggambarkan beliau seorang yang sgt berilmu pengetahuan dan berpengalaman...
abg syamsul pulak seorang yang pemalu...x byk ckp dan sgt soft-spoken....mmg sgt2 matching dgn kak mahfuza kite ni....mmg sgt elok pasangan yang mcm ni sbb kalo sorang pemalu,sorang lagi kena outspoken,so that org x kan /takut nk tipu2 kite...hehehehe...

selamat pengantin baru buat kak mahfuza n abg syamsul....semoga perkahwinan kalian lebih meriah dgn kehadiran cahaya mata....amin....
ikhlas dr ~Sri Bridal~

Monday, November 09, 2009

Majlis Perkahwinan Roslinda & Hardyta | 1Nov 2009,Bangi.

waduh waduhhhh pakkkk...

kesiannye blog i ni..lama dah kena tinggal...
sori la uols...alasan standard mak..."mak bz nyah"...

awwww.... =))

byk benda kena setel...nk2 da ujung tahun ni ,ramai customer booked kami n i have to say schedule saya smpi bulan 5 tahun depan da ade orang book...alhamdulillah..rejeki tuhan nk bagi...

syukur sgt2 kami panjatkan ke hadrat Allah s.w.t....

tapiiiiiii...paham2 jela...lagi ramai org book..lagi bz la saya...n lagi sunyi sepi la blog ni daripada update2 saya yg diary-online-to-be nihhh...hukhukhuk...sian btl diary i ni...

ok2...jauhnye menyimpang kekdahnye...salu gitu tawwww...ok..coming to d main point...

pada 1Nov lepas kami alhamdulillah selamat menjalankan tonggengjawab**hikhik** job kat Bangi Lama,Selangor....

spt yang saya janjikan...ini dia sket2 preview of Majlis Roslinda & Hardyta pics....

enjoy guys...
ok...tu jer...

next week kami ade studio shoot utk pasangan Mahfuza & pasangannye...hikhikhik...letak "pasangannye" sbb acikkkk lupoooo nama aihhhh...muahaahaha...

so...nnt kan preview dari kami @ Sri Bridal nnt okeh...

syg uolsss....


da di duuuuu..... =))

Monday, November 02, 2009

ahad yang penat nye kaw2 walawehhhh....

fuhhhh....
penat uols...
mmg sgt2 penat...
adehhhh....

hari ahad 1Nov2009 kami ade job fotografi di Bangi Lama...
hurmmm...nk cari rumah pengantin punyer la susah...
hadoiyaiii...
smpi sesat2 barat bagai...
nk salahkan sape?
mari kite salahkan papa...
hahahahaha...
papa...sila bertonggengjawab!

pulak tu bole die x perasan minyak da tggl reserved je...
haiyorkkkk...
nk kena babapp ni papa ni...
memang2....

cube uols bayangkan...
cari lokasi rumah pengantin dgn signal minyak yang da menyala...
pulak tu pusing sana pusing sini nan ado nampak jalan nye aihhhh...

last2 tggu je abg pengantin pick up kami..
huhuuuuu...
& nasibbbbbbb baekkk kete x wat hal...
smpi rumah pengantin elok pulak signal minyak menyala tu hilang...hahaha..
nak kena ni nak kena ni....

jgn x tau saya jadi 2nd OP(official photog) tau....muahahahaha...sila gelakkan saya smbil guling2...tapi jgn x tau ade gmbr saya snap yang cantik2 jgk tau..papa pon puji...haaaaa....thumbs up la fea....wahh angkat bakul nampak...

sape lagi nk puji diri sendiri melainkan diri sendiri yang puji...ehh! hahahaha...

oh..ade kesahnye kenapa saya jadi 2nd OP...nk cite ke...ermmm...maleh la....nnt2 la cite....

oh ya...nnt gmbr sy upload later2 k...sbb semlm x sempat plus mak bz nyah...

sobabbbbb...lps balik dari job kat Bangi Lama tu,saya balik mandi2 jap n then kuar lagi ...sbb saya kena buat site visit utk customer saya nye dewan utk majlis die bulan 12 ni...

nama customer saya ni Mustaz Aidi bin Awang Tajudin..org brunei korrrr....arrr brunei-sabahan...yang bestnye si aidi ni,die serahkan segala2nye kat omak aihh...dari pemilihan busana pengantin,katering,makeup bride,pelamin..smue2 lah...haisshhhh...baiknye hati aidi ni x kesah mak nye yg pilih2 smue...plus hansem some more....wakakakakaka...larikkk..nnt papa pukkkk...=)) saje je papa...gurau2..hahahaha....

dewan die makngaihhh cantekkkk kor...tp kecik arr..lokasi dewan kat kondo die jgk,kirenye bawah rumah die arr ade dewan...best2 mmg tmpt org kayo2 arr...kat 1st floor ade kedai runcit mewah...pastu ade salon ade ape ntah lagi....pastu 2nd floor ade nursery n lounge...n then 3 rd floor ade playground,cafe n dewan..nama dewan tu Royal Domain...oh..lokasi kondo ni kat Sri Putramas 2,jalan dutamas 2..menghala ke Selayang nunnn...

ni lah dewannye...


yang ade background coklat tu nnt ialah tmpt kami deco pelamin...yang kat cermin tu tmpt makan beradab....

ermm...dlm dewan ni nnt akan diletakkan 6 meja makan saje yang saiz besar arr...jemputan mereka pon x ramai...dalam 3ratus tetamu saje...mostly VIP arr...hukhukhukkk!

errr...depa ni nnt wat majlis kt 3 tmpt...sini ni kt KL...penang belah perempuan..and sabah jgk utk sedara mara yang x dpt hadir majlis kt sini....ohhh saya handle majlis kt KL je...heheh!


sbnrnye saya berbesar hati bile Hajah Nani (aidi's mom) pick kami di Sri Bridal as wedding designer...tq hajah...kami sgt berbesar hati....hajah nani ni hajah rock okeh...siyes saya x tipu...camne saya nk describe eahh...ermmm...senang cite die kuat berborak arr...n dressing die pon like hajah moden....pakai tshirt n jeans n skaf kepala... ;)


majlis aidi insya allah akan berlangsung pada 12 dis nnt...sebbaik la x kena dgn tarikh2 job saya yang lain....huhuuuuu...nikah n reception on d same day...huuuu...ku dpt bayangkan kekelambutan ku nnt..


ok uols...till next post...nnt saya upload gmbr2 terbaekkk pengantin saya 1Nov tu yer...

da di duuuu....

Monday, October 26, 2009

hi cuttie lil gurl!!!!

hah!

jgn x tau...

den telah menjadi otromen tau last friday...hahaha...

xdelah uols...saya blk kg last friday..sekejap aje...balik kl semula hari sabtu tu jgk sbb ade customer appt on the sunday....

saya balik pon solo uolssss....wakakakaka....haipppp haipppp...jgn pk bukan2 dong....saya xde mengurat sesape pon...lelaki mengurat saya lagi adalah...hikhikhik..ok itu tipu sbb saya x berenti singgah mana2 pon mase otw pergi ke kg n blk dari kg tuh sbb kete saya tu buat saya x yakin nk stop2 byk2 kali...[ sbb ado lg masaelahnyer x habeh2...bencik acik tau]

e'ehhh...mana cite saya ni...selalu nau menyimpang kekdahnye bile nk straight to d well ntah...

alkesahnye balik sekejap pon saya sempat melawat geng bas sekolah saya...ehh ..kitaorg dulu xnaik bas pon hahahaha.....ok2...saya melawat geng sekolah saya dulu yang kini dalam pemantauan unit rawatan rapi rumah. heheheh...die tgh berpantang lerrrr...

mase saya smpi rumah si Batu a.k.a Yusry KRU a.k.a Shima ni hahahha..sy terkejut tenuk okeh...da susut wei badan die ni...gilo ni...ko makan ape yus? makan hati kah? kehkehkehkeh...

risik punyer risik punyer risik...rupenye die bagi EBF pada anaknye...apakah itu EBF? cehhh...ni mesti x biasa masuk blog VP nih...Exclusive Breast Feed la uolss...

tp menurut kajian saya yang x habis2 kaji nih...ade org yang senang turun berat badannye bile EBF anak ni...ade jgk yang x...yang x tu ibaratnye kalo berat badan die naik smpi 20kg mase pregnant,bile EBF anak pon berat die la tuuuuu jgk....so x smue org bertuah...

yang saya nampak hasilnya berjaya ialah...Viruspadu...n Shima Batu ni...syabbass beteh syarikat syabassss... =))
ini la die baby Shima....namanye Fathimah bt Halim....cute...very gud gurl....sonyap yo mase auntie dtg yo...ke x suke dgn auntie...uwaaaaaaaa!!!

besar jgk bby shima ni...mase lahir 3.3kg...putih kulitnya..sebbaik x ikut omak ehhh...opppsss...larikkkk =))

ini la omak yo...believe me or not...dulu die ni gemuk okehhhh...la ni sy nampak saya ni cam giant bile duduk bersembang sebelah die...uwaaaaaa...adakah itu tanda2 saya da gemok kembali??? tidakkkkkkk....

saya yakin betul saya pilih DIETTTTTTTTTT!!

SOB SOB SOB!


***tahniah yus... ;))

Thursday, October 22, 2009

kejadian lawak di tghari... kahkahkahkah!

tadi saya gi isi minyak kete...
lps tu tekak terasa nk makan kuih pulak..n nk tapau air

singgahla kt kedai makan tepi maybank tuh...
elok jek da parking,off engine..
nk bukak pintu...
alih2...

SEORANG MAMAT INDIA TIBA2 MASUK DUDUK KAT SEBELAH SAYA UOLSSSSSSSS!!!

haaadoii..saya punyer terperanjat...saya terus herdik die...

"WOIIII....KO NK APE NI?? HAHHHH! NAK APE???? "...

tgn saya da capai beg duit dah nk cepukkk je pale die,siap standby bukak pintu kete luas2...

"KAU NK APE NI??" saya jerit lagi...terperanjat campur panik x habis lg nih

pastu die ckp..." eehhh..awak yang ROZITA tu kan??? "...

laju je saya balas balik... "BUKAN2 ! KAU KELUAR!"

indian tu pon mcm "ehhh...aku salah masuk kete ke..." agaknye la dlm hati die kot die ckp gitu...

pastu saya ckp " KELUAR2...TUTUP PINTU KETE AKU! " panik ni panik uolsss....terkejut beruk,tenuk,siput,kucing smue pon ado nih....

saya tgk die tergaru2 kepala....cam malu pon ado!terus die kuar n tutup pintu kete saya....

rupe2 nye die salah masuk kete uolsss...
kawan die yg kunun nama ROZITA tuh dok tggu dlm myvi warna ijau kt tmpt parking kt area maybank tuh...kahkahkahkah!

fuhhhhhh....terkejut gilakkk ni...sebbaik kawan die tu kuar dari kete ..ckp.." ape la u ni Robert...saya hon2 dari td u xda dgr kah"..

sy pon tutup pintu kete laju2..
pastu jalan laju2 gi beli kuih n air neslo ais...
nk ckp neslo pon terckp "kopi" ,boleh? menggigil x habis lagik!

siyes saya terkejut campur panik campur kesian pon ado kt mamat india tu...
x pasal2 kena herdik dgn saya...
yelah,yang awak tibe masuk x bagi salam apsal...mak ingatkan nk kena rompak ke ape ke nyah...eh..

ishhh ishhh2...

sekian cerita pengalaman menakutkan buat hari ni yek!

muahahahaha!

ni sape yang nk bljr ABC ni..safiya ke upin ipin ? hahahaha!

papa ajar safiya A,B,C...

papa: "safiya ,cpt ikut papa ajar.... "A"..".....
safiya : "A"
papa : "B"
safiya : " Beeee"
papa : "C"
safiya : "Ciiii "
.
.
.
.
.
.
.
.
.

papa : " L "
safiya : [ senyap ] ?
papa : " L " safiya..cpt ikut... " L"...
safiya : [ senyap lagi ] ?
mama : cpt safiya ikut papa ajar... " L " ..
safiya : mamaaa... sssyyyhhhhhhh... syyhhhhh....
mama : nape ni ?
safiya : HANTU DURIAN!{ slow je die bitau }

die takut2 kan kite pulak...hahahahaha...bertuah punyer anak!
ni kes salu sgt tgk Geng la nih!
kahkahkah!

Wednesday, October 21, 2009

Ya Allah...ni manusia ke binatang ni...??


saya x fhm btl...
ape jenis manusia yang sanggup buat anak sendiri mcm ni...dan sewenang2nye pulak serah kat boyfren soh jagakan....
da la bersekedudukan....anak nye pulak ko "kerjakan"...
adoiiii....!
x dpt nk bygkan kalo2 anak kite ditimpa mcm ni....isskhhh....jauhkanlah!


klik sini...

teknik belajar matematik dari safiya..wahh!

saya ni nk ajar safiya ...tulis 1,2,3....

saya ajar la " safiya ..wat mcm ni...pastu camni .pastu camni...tau?..cube ye"...

die pon ckp..."ok mama"...

lps tu ape tau uols....die bole panggil saya pulak...
" mama....syini shejap...." tu gmbr tu..die tgh panggil saya la tuh...
"syini arr mamaaaaa ...."
"ye ...ye...kenapa? " saya tny la kan...
die ckp ape tau...
"mama...mama...mama wat caniii...tuh..caniii...patuhh cani....haaaa...syiapppp!"....
die bole ajar saya balik uolssss...uwaaaaaa!!!
bertuah punyer anak! =))

kite dipaksa nye bljr dari die.... muahahahaha....

x cukup dgn saya uols....dgn papa2 nye skali die ajarkan...kahkahkahkah......


bile die perasan saya snappy2 gmbr die...die ckp "hehehe...mama amekkk amba shayerr...malunye shayerr....hehehehehe!".....
adoilaaa....
pagi tu bangun jek tido terus cari buku...cari beg...

"nak pegi schooooolllll"...katenyer....

siap pesan kat saya...
"mama..shayer nk beli aju shantekkk,syuar shantekkkk....beggggg...asyutttt...smue shantek2"
kahkahkahkahkah....
**soalan saya : fhm kah anda bahasa kanak2 ? =))

no no no noooo!

OMG !

berat saya da naik pulak weiii...

la ni da 59kg...

tidakkkkkkk...

ye..sila salahkan open house,rendang,ketupat,laksa dan semua makanan2 sedap2 tu yer fea...

uwaaaaaaaaa!!!

Monday, October 19, 2009

alhamdulillah...selesai sudah majlis tahlil arwah abah saya akhirnya....


saya x buat besar besaran uols.maklumlah bajet pon nan adooo..so buat seringkas mungkin...jemput sedara mara dan rakan2 terdekat...rakan terjauh patik x jemput yer...muahahaha...ckp jela bajet lari ape la fea ni! hikhikhik...bukan ape uols,buat kecil kecilan saje...di samping menjamu serba sedikit ape yang ade.. :D

terima kasih kepada sedara mara yang sudi hadir...jasa kalian saya x dpt balas...sob sob sob...

dan terima kasih jgk kepada Datin Sofea a.k.a datuk siti nurhaliza celup melup....chewahhhhhh...datin tuh....datin ni tggl kat tgkt 8...budak opis saya la uols...muahahaha...kena tipu! :D kenapa saya panggil die datin?sbb die pakai tudung siti...ala2 datuk siti gitu... =))


makanan yang dijamukan ialah soto,lontong,laksa dan rendang ayam....karipap n tembikai...ehh kuih pon kena report ke? kihkihkih...n then air strawberry + tembikai dipotong dadu ala2 cocktail giteeww... dah tuh tembikainye byk....saje la wat potong2 dadu masuk dalam minuman...gitu...
sbnrnye saya sedih....byk cite pasal arwah abah timbul...tp xpelah biar saya pendam jer...kalo saya cerite pon no point... :) cerite dalam hati jela uols...



gmbr last ni saje jek letak....kihkihkih....
bukti ni uols bukti ni...hahahaha...sile lempang fea laju2....hari ni saya kekenyangan burrpppp tahap ular sawa paling gemok abad ini....
sedap okeh sup ketam tu...nampak je kosong tp cedapppppp....sambal tu pon perghhhhh...menggigit2 kesedapannya....hahahaha...ape la fea ni mcm la org lain xde MIL....kahkah..suke aku la MIL aku bukan MIL ko.... muahahaha...
larikkkkkkkk fea!kang kena tembak dgn long gun =))

Friday, October 16, 2009

kenapa eakk?

kenapa eakk..

manusia sukeeeeee sgt jadi hipokrit...

kadang kite ni niat nk menolong kawan2...tp dah lain jadiknye

hurrrmmm...

sukati ko lah...

aku malas nk amik tau lagik!

noktah!

Monday, October 12, 2009

sedih..

hati saya pedih...

bile dgr mak bercerita tadi..





:(

ya allah...Kau lah Tuhan Yang Maha Adil...

tunjukkanlah keadilan mu Ya Allah....

:(

Friday, October 09, 2009

Tuesday, October 06, 2009

Reception of Jalilah + Syamsuzzaman~2 Okt 2009~Seri Kembangan


uols pernah dgr "bidan terjun" kan?"

mak andam terjun" ,pernah?

wuwuwuwuwu...hari tuh pengantin sy ni,sbnrnye dimakeupkan oleh org lain...punyer cpt giler die makeup x smpi sejam da siap n then pengantin saya terpaksa menunggu sgt lama...bygkan 12.30 da siap makeup even reception start at 2pm! adoiyaiii...kesiannye pengantin saya menunggu terlalu lama...

saya bkn nk kutuk org laen makeup atau ape...tp kalo buat kije semberono,smpikan bulu mata pelesu pon nk tercabot dah..ape kes?? n foundation nye pon cam berkerak2 smpikan nampak kedutan kat muke pengantin,aduhhhh...ok2..foundation tu bole cover dgn Photoshope..tp bulu mate pelesu tuh?da nampak cam mata die sebelah besar sblh kecik...

saya membebel bukan pasal ape...pada saya if nk berkhidmat atau bagi servis biarlah yang sebaik mungkin,dan pk la jgk kije photographer yang mahukan keperluan fizikal pengantin nampak malatoppp di hari kebesaran mereka...betui x?

saya mmg cukup x suke org buat kije sembarang2 jek ..nk buat kije give 100% ..xmoh stkt 50%,70%..xmoh2 no no no no! astalavista betul lah!

dan lagi satu perkara yang menjadi kerisauan pengantin...mak andam balik awal lps makeup!abis makeup pack2 teros balik...jgn lah camtuh..kesian kt pengantin tu risau die muke die bedak oke ke,lipstick da ilang ke ape ke...ape la salah u tggu die barang sejam dua lg utk touchup2 ape yg patut...

servis yg baik org akan ingt dan rekemen smpi bile2...

sy mengomel bkn pasal ape,saya pernah jadi pengantin jgk,so saya tahu tahap kerisauan pengantin ttg rupe die camne2...huuuuu...

oklah tutup pasal tuh!

pengantin saya ni saya cukup suke..sbbnye die cumeiii...hikhik...

mungkin die agak kaku utk pose,tp xpe...asalkan senyuman nye manis dipandang...

cantik x awan tipu2 saya?hikhik...sbnrnye hari kejadian adalah sgt terik...tp sy "photoshop" kan jadi awan Cumulus Nimbus...hahaha....

"pengapit terjun" pon sedondon jek...i likeeee!

makan biadap...ehh beradab time! hikkkss!

uols layan jela gmbr2 ni yek...

saya blm load lg gmbr2 ni website rasmi kami ~ Sri Bridal ~ .

i'allah mlm ni saya load yek!
sekian bebelan saya hari ini...bebel katenyer...hakhakhak!

da di duuuuu....

Monday, October 05, 2009

Majlis Pernikahan Jalilah & Syamsuzzaman~Bandar Tun Razak

salam uols...
pada 2 Okt yang lalu,team Sri Bridal telah mendapat tugasan utk fotoshoot nikah bagi pasangan ini ~ Jalilah & Syamsuzzaman~ bertempat di Masjid Saidina Othman,Bandar Tun Razak,KL.pasangan ini hanya mengambil pakej fotografi dari Sri Bridal,manakala pakej perkahwinan mereka from somewhere in Semua House. alhamdulillah,kesemua nya berjalan dgn lancar kecuali sedikit kelewatan pengantin disebabkan lewat dimakeupkan...
cuma ade satu perkara yang pengantin lelaki terlepas pandang.beliau tertinggal sampin! adoiyaii...tp xpe...asalkan yang wajib dpt dijalankan dgn sempurna.

tertinggal sampin pon,satu kali lafaz je hokeh...cayalah Syam!hikkksss...
yang saya salute pasangan ini ialah,mereka berani membuat keputusan dengan mengambil langkah utk berkahwin pada usia yang muda.Jalilah 20thn,Syam pula 21thn.alhamdulillah...mereka berdua pon dah bekerja,so xde masalah utk disatukan.
saya da loadkan gmbr mereka di website rasmi ~ Sri Bridal ~

kami di Sri Bridal mengucapkan tahniah kpd pasangan ini & semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat.

gambar2 bersanding mereka akan saya ceriterakan di next entry...ceritera katenye...hikhik... ok uols..enjoy d photos...
da di duuuuuu! =))

Sunday, October 04, 2009

Mini Pelamin Bertunang ~ Nabila Hizam,Kelana Jaya


salam uols...

hari jumaat yg lps,team Sri Bridal telah ke rumah Nabila Hizam di KJ atas tugas job mini pelamin bertunang yang diminta oleh Nabila.mini pelamin ini mengambil masa lebih kurang 1 jam sahaja utk disiapkan...alhamdulillah ramai kakitgn team Sri Bridal dpt turun...cpt jgk siap !hiiikkksss...

inilah hasilnya...




close up

walaubagaimanapon,i was told by this hot babe that she replaced bantal duduk nikah tersebut dgn kerusi kembar by sponsored by her aunt. x kesahla asalkan bantal duduk kami tu x ilang...heheh!.gmbr2 mini pelamin ini telah diload di website rasmi Sri Bridal.for any info,uols can surf ~ Sri Bridal ~

da di duuuuu!