Thursday, November 06, 2008

SAYA SUKE PEREMPUAN INI...KALO KORANG X SUKE,TU KORANG PUNYER PASAL...



saya suke die...saya x pernah miss baca entry die setiap hari...macam mana saya minat SITI NURHALIZA...mcm tu la saya minat perempuan ni...

saya rapat dgn die...walaupon rapat hanya dalam dunia siber....tp sy rasa dia adalah orang paling ikhlas pernah saya jumpe...sesungguhnya,saya amat menyayangi die....

pertemuan saya dgn die di alam siber ni mmg tidak dirancang...die yang memulakan salam perkenalan di blog saya dan bermula dari situ saya kerap membaca blognya..pendek kate setiap hari x pernah miss...

ditambah pula dgn entry die mengenai arwah anaknya....saya bertambah sayang dan tidak disedari kasih saya tertumpah pada perempuan ini.....

setiap manusia ada kekurangan....walaupon die menceritakan die seorang yang lembik..terlalu lembut n sensitif...saya tidak peduli...yang penting saya syg die n saya berharap kesihatannya selalu berada dalam keadaan baik...yang paling penting saya suke sikap manjanya....

TAPI......bile ada orang yang mula membuat die menangis kerana cercaan n maki hamun yang melampau...ini sgt over okehhhhh....peribadi masing2 adalah hak masing2....yang kau nk over kenapa?????suka hati kite nak tulis ape dalam blog kite,,,ko kalo x suke...KO BOLE BLAHHHHH!!! FAHAMMMM!!!

pada saya...jika hati vp terusik...seribu kali hati saya sakit dicarik2....jika perasaan vp tersentuh...seribu kali kemarahan saya meluap2....oleh itu....JANGAN NAIKKAN DARAH SAYA!!!

sedarlah kau wahai siti fatimah @ ct kusut....kalo hidup kau 2 yang x sempurna,jangan nk jadikan org lain tmpt ko melampias tekanan n kemarahan kauuu!!! jaga kandungan kau tu elok2..jaga anak kau tu elok2..yang penting jaga LAKI kau tu elok2 jgn smpi die fed-up dan cari perempuan lain utk ganti ko n mentality ko yang sengal tuh....sesungguhnya dan selayaknya ko dimaki hamun bloggers lain....

lagi skali aku ulang......JANGAN NAIKKAN DARAH AKU...FAHAM! sila blah dari dunia siber !!! org mcm ko x layak di sini!

17 comments:

[ LADYKiKi] said...

aahhh .. dia mmg tak layak nak duduk duani blog ni.. keje nak maki orang lain dengki dgn apa yg org buat..eee tak koasa. oii timah balasan sungguh minah yag suka kutuk suami sendiri.. tak cium bau surga engko kan kan

mc'kie tok one said...

mak sokong nyah! pompuan tu dah tahap meroyan dah tu..tu yang idop tak tenang je tu....apo la timah...tobat la wehh....ramai blogger dok kutuk hang tu!!!

Aleeya said...

hahaah aku sokong n3 ko..aku pon dah baca n3 dia kutuk vp tu, dia tu mental torture tu..nama blog pong kusut, mesti life dia pon kusut masai gamaknye huhhh

fealize_eleanoer said...

kiki :

betul@....gila aahh itu perempuan!

mckie:

tu la pasal....cpt2 la die bertaubat kan...

fealize_eleanoer said...

aleeya :

hahahahaha...btl tu nyah...agaknye rambut die x pernah sikat sejak azali kot...hikssss!

PrettyGirlWardrobe said...

hey, welcome to my online boutique... ;p tq

puterikurekure said...

ishhh..teruk nye org tu kan. cian VP. biarpon kite tak penah pi tgk blog dia, tapi kite leh faham apa dia rasa.

kalau vp baca ni, sabar banyak2 ok.

fealize_eleanoer said...

prettygirl:

hye...tetibe lak ada ads free kat sini...hikss...ok.!ade time nnt mak masuk web ko okehhh! ;)

puteritotis:

tulah...hrp vp byk2 sbr!

DYLA said...

ooo.. teruk la timah tu...
tpi tak kenal la.. kalau tau dari dulu ingin nak tgk timah tu.
dia pun pregnant ke? napa la dia buat org mcm tu? tak baik sungguh la.

lindosh said...

pompuan tu dengki daa.. tak sempat baca pon blog dia

jgn layan je org camtu. ntah2 menyamar ke apa?

fealize_eleanoer said...

dyla :

mmg teruk pon orangnye...nama je bertudung...tp hati busuk...bangkai lagi wangi arrr!geram seyyyy!!

dosh :

mmg dengki pon dosh...dengki dgn kebahagiaan orang lain...gilos!

nasazfrog... said...

aku sokong 100% ape yang ko ckp... Hidup vp,, cewah... :)

lily lotus said...

dia ter'emo' kes abby n norman hakim kot..

fealize_eleanoer said...

nasazfrog:

cewahhhhh...hikksss! :D

lily lotus :

rasanye die tu perasan nk jadi artis kot...almaklumlahh..kurang perhatian kannnnnn...bengong!emo2 pulak...bole jalannnn!..hahahaha!

haJa*darLingZ said...

gmbo dia kt fotopages tu mngelikan...napelah ati dia busuk beno ye...kalahkan kolam najis..nk kondem2 org lak..lempang kang, berapi pipi tu...huh...sungguh hngin.dia jeles la tu laki dia xsebaik hubby vp ye x
*timah lenggang gak dpt nama...huhu

PuteriSatu said...

salam F.E lamanya tak menjengok ke sini...tetiba ada entry nih lak...hik..layan jekla....

orang cam tu x leh dilayan makin dilayan makin menjadi..si zaimah tu punya la tak de dosa ngan dia...ape la dia buat cenggitu..manusia ni..rambut sama hitam..tapi hati tak sama...kan...

mummysyafie said...

sapa siti fatimah ni..adoi..kiter tertinggal ketapi ke fea? takpe..nanti kiter khatam semula

tak baik lah kutuk orang camtu. masing² ada blog kan..sukati tuan punya blog la nak buat ape..tak suka la orang macam ni..