Friday, November 21, 2008

ok...i hate this !

i hate to say this but i have to.....

IDA N TANIA KALAHHHHH WEIIIII...

i sgt sedih...i hate this...i hate this...how come that Hongkong team winnnnnn???? :((

ok2....i know...TARA is 20% effort,20% brain,and 60% LUCK !!!!..I KNOW THAT....

the only reason that Malaysian team get lost is jez they missed the flight to Dubai (transit) in they're way to Thailand....ok2...i can accept that...

BUT STILL... I FEEL SO SAD ! :(

6 comments:

nasazfrog... said...

alamak redha jer la beb nak wat cene dah kalahkan.. jgn sedih sesangat la yer,, buruk no la hai.. hehhehe gurau jer,, lunch sesame jom arini,, hiihihi cam dokek yo kito ni kan,, :)

ARWEEN said...

u...
actually big mistake when they choosed transit at singapore
not bangkok directly
plus AIR ASIA plak tue (lembap)
haikkkk

hangin satu badan nie

tp still proud of them :D

reena said...

a'ah la yang...frust gilerr dia owg kalah....nasib baiklah si g&t tak menang kalo tak lagiklah aku rase cam nak ngamuk...huhuhu...

NahDaTuLIzaH said...

Sabo..sabo...aku pon frust gak...
Tp actually aku hepi gak, janji jgn couple yg prasan bagus tu menang.
Tp time kat dubai tu aku rase bengang gak sebab org sana x cooperative langsung...
But things already past, kene la accept. But still i'm proud of Malaysia team, from The Amazing Race Asia Season 1 up to Season 3,mesti masuk final...good job malaysia!

Acai said...

ish ish akku sorang ni, ingatkan apelah,hehe..err sy tak follow sangat kak..sebab dah jarang tengok tv sekrang,hihi..:P

lily lotus said...

takpe as long as geoff n tisha kalah!