Monday, November 17, 2008

entry apakah???

entry kelamkabut part 1.... ---> entry buruk lantak.....


apakah yang saya lakukan di sini di kala lunch hour di ptg jumaat ????saje saya ske2 nak beratur kat sini...aci x jawapan tuh...ade yg kena sekeh ni kangggg..panggggggg!!!!...perbuatan saya beratur di sini adalah kerana saya sgt suke hati nk beli roti boy di RotiBoy Shoppe @ Alamanda....dan sy sgt tamak haloba skali kerana saya nk makan banyak2....bole? sebabbbbb..roti boy kat sini sgtttttttttt laaaaaa sedap...mmmmm...nyum3x..dap dap nyerrrr...buktinye..sila lihat kepanjangan queue ini...smuenye semata2 kerana ROTIBOYYYY!

oleh kerana aku tamak haloba...aku beli skali 3 buku ngkoooo....giler melantak....aku nk cpt mase ni sbb user kat Bendahari tgh proses gaji...aku lak gi melenconggg...oppsss...melancong !...tp mak tatappppp menjalankan tugas nyahhhh...auuuwwwmmmm!!!!

yaaaa...itu die...panas2 ni ! dap nyerrrr!

nampak fizikal die cam xde la ape sgt yg menarik kan...tp korang blm rasa weiiiii.....da boommm okehhh!

dari alamanda aku memecut balik ke opis....dapat ngap skali 2 ngko....tu pasal aku ckp...very the buruk kelantakannnn....tp kenyangnyerrrrr....smpi opis aku sedekah lagi satu tu kat opismate kusssss...seeee....aku ni sgt baik hati kannnnnnn!! ngeh ngeh ngeh ngeh!
entry masak2 part 2.... ---> sempoi2 jer....

saya masak rendang daging semalam...rendang yang basah2 sbb nk makan dgn nasi panas2...oppsss...sila baca btl2 yer....saya masak rendang daging pada hari semalam...bknnye saya masak rendang daging semlman...ataupon saya masak semula rendang daging semlm punyer...bukan tau...sila baca dgn intonasi yang btl ...ye murid2... ...hohohohohoho!!!

dan jugak saya masak kobis goreng....simple dimple super duper!

dan kerana tekak papa nk makan ayam goreng,,,aku gorengkan laaaa...ceaaaa....sbnrnye aku pon nak mkn jugak....kehkehkehkeh....dan tidak dilupekan...ikan cencaru bakar seketuiiii...cukupla seketuiii...utk kami berdua sajorkkkk!
entry wayang part 3---> madagascar 2.....

lps masak2...kami ke The Mines utk nonton Madagascar 2...giler klakar....opsss..orang depan...kalo nk berasmara dana sila nyanyi lagu tiara jaquelina yer....sakit mata i u knowwwww!!!

itu die anak dara ku....safiya sgtttttt "baik" mase tgk wayang ni tau...nak tau bile masanye die baik....mase iklan aje..sblm cite start....elok je cite start...die pon wat "cite" die...baling puting la...nak jalan2 dalam panggung laaa...saya??? opsss...saya jadi mem besar okehh...papanye kan ada....lalalalalalala!!!!

tu die safiya yg kejap baik kejap "baikkk"...huhuhuhuhu!!!

papa...aaaiii lebiu... =))
dahh...tu ajer...
sekian.....

5 comments:

mummysyafie said...

fea..awal go alamada ke? wah..kiter gi sana gak lah last friday, naper la tak terserempak ngan awak yer nyah..

aFkaR'z said...

uhuuu.. dah lama tak makan rotiboy...!!!skang ni makin mahaiiii

lily lotus said...

rotiboy mmg ada umphh!

ARWEEN said...

pasni kalo nk ke alamanda
hello2 lah kite yer
:D

HasraRazali said...

KAGHUM NGAN MAMA FEA NI TAU....SGALA BNDA PNDAI MEMASAK TAU..NK BLAJA LEH TAK?