Friday, September 05, 2008

interview ohhhhh interview

hi uols...
sorila aku bz sesgtt..blm smpt nak bloghopping niehh...k lah...sepintas lalu aku citekan benda yg berlaku utk hari ni....

ekceli...last week aku dpt surat i'view SPA utk jawatan F41...sape2 yg kije gomen tau la tu jawatan ape...ni i'view utk kali kedua hokehhhh...ye sile gelak...last year aku kurang bertuah sbb x pernah m'hadiri i'view handled by SPA...so...berbekalkan bubur lambukkk....ehhh...sori2...tgh lapo ni....berbekalkan pengalaman lalu,aku pon mcm da dpt agak soklan2 yg akan di tanyer utk kali ini ...so..dgn muke tidak malunye...aku meminjam nota n buku kawan2...hakhakhakhak!

surat ni smpi mendadak ok...bukan mendada tau...mendadak tu maksud aku terlalu cpt sgt smpikan mase utk aku study tu sgt sgt sgtttt laaaa suntuk....giler sedih....persediaan yg btl2 bersedia cume dpt wat mlm tadi...ye la...anak aku pon tgh sakit kan...mana nak jaga die...mana nk membaca bagai..dgn kije opis lagii....ohhh..sungguh terkangkang aku dibuatnye....

ni la die ibu sgala toyol bos aku punyer.tq kpd bos saya kerana meminjamkan nota ini pd saya kerana it helpssss a lot....bknnye tlg meniru tau....mane le bole tiru mase i'view...ade ke gilerrr..hiksss

ni nota printed okehh

hhhaaa....hambek ko...sket punyer tevvaallll hokehhh....kan aku ckp terkangkang aku dibuatnye...

ni pulak kunun2 gigih nak membaca....sekalinye depan pintu bilik i'view br aku dpt baca...ye gelakkan saye skali lagikkk...

see....sket punyer tebal....

tu no saya ye..opss...saye yg last skali...cume ade 6 calon sajorkkkk

saya duduk dkttttt dgn pintu....rahsianye...supaya saya dpt tgkp calon2 yg kuar dari pintu tu utk saye tny tips2 soklan...so ade masa nak cari jawapan....gituuuu....tererr x saya....terer mcm hamster kt uma mak sy kan....hakhakhak!

yg kt belah sana tuh...x tau ler jawatan ape...kalo x silap saya jawatan W27 kot...ntohhhh....
nak tau ape soklan2 yg peng'interviewer' tu tny sayer....soalannyer ialahhhh....AAAAA LU PK LA SENDIRIIII.....
k...tu je kejadian i'view pada hari ini....
sekian...
:D

5 comments:

lindosh said...

wahh.. pasnih keje ngan gomen laa ye :P

Purple 28 a.k.a Eija Sam said...

good luck yer...semoga tahun ni dapat... AMIN

hOtMaMa said...

good luck nyah!
u can do it lar ;)

shafa said...

Mcmmana intervw..ok ek?Kl ada InsyaAllah dapat tue.Kna tunggu lama gak nak tahu keputusan diakan? Baiknya bos siap bagi nota lagi tue. Bukan senang nak dapat bos mcm tue.

miss maziah alis said...

iyo.turn den minggu dopan pulak..debaran semakin terasa..huk huk