Tuesday, August 12, 2008

uols bole bagi idea x?

ok guysss....i've decided to have honeymoon vacation in Genting Highlands from 17th - 19th of August (3D 2N).i found d package here.i tot if i go to any islands in this region,maybe it'll be boring as i bring also my daughter together with me n of course we'll be having splendid n memorable fun in Genting Highlandssss...so we're goin' to enjoyyyyyy!!!!...thnx guysss!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
orang kate...berumah tangga ni ibarat satu perjudian ..kan???kite kena pandai memperjudikannya supaya tidak ada "kekalahan" di penghujung hari...

orang jugak berkate,rumah tangga ni ibaratnya "sedangkan lidah lagi tergigit,apa pula suami isteri"....kann??

tak dinafikan...rumah tangga mmg ada pasang surutnye..pendek kata..kalo x bertekak,bergadoh,x sah namanye..kalo xde yg mcm tu,rasanye kite berkahwin dengan org yg xde perasaan,btl x?? so...saya terima seadanya suami saya tu...walaupon kadangkala perangai die ada yang menjengkelkan,tp saya terima...die lah cinta hati saya...

sbnrnye...next week, 19 n 20 ogos is our anniversary...saya planning nak wat surprise..or nk handle honeymoon kali ke dua...

uols ade idea x surprise ape yg saya nk bagi kat die..or kat mana honeymoon yg ok..xnakla mahal2...kan ekonomi x stabil kan...ala2 honeymoon yang meriahhh tapi bajet ekonomi gituhhh...hahaha...ntah ade ke idok...

sila bg idea yer...tq...

11 comments:

viruspadu said...

bawak jenjalan redang syok what :p

mc'kie tok one said...

nyah...aku baru terima fax dari nur kasturi travels..tah untuk sapa tah..hehehe..baru dpt ari ni...pi langkawi island..3 days 2 nights...honeymoon package...stay kat bayview hotel langkawi..kalo nak mende alah ni, kasik no fax..nanti mak fax kat ko...

haJa*darLingZ said...

erm bwk lah g pulau yg serba cntek pemandangannye...syokkk ooo

ratna said...

fea cuti, pastu masak sedap2, pastu hidang cantik2 giler, siapkan candle bagai semua, pastu fea bersiap cantik2 make up semua, pastu tutup lampu tunggu dia balik..then bila dia balik..surprise!!!!! bole sambut sekali dgn your daughter..

ratna said...

anda telah ditagged.. sila jawab tag.. thanxx..

supermummy said...

nak honeymoon paling best pegi pulau atau tempat yg sejuk2 sikit..kehkeh

Aleeya said...

yesssssssss bercoti pilihan paling tepatttt, ko jumpa pakej jgn lupa bagitau aku ehh, aku pon nak becoti rasanya hehehe

fealize_eleanoer said...

vp:

pulau ekkk....hmmmmm....

mckie:

ala nyah,mak nye 1st honeymoon ke langkawi ler...uhuksss

fealize_eleanoer said...

haja :

pulau jugak ke???ramai jugak suke memulau ekkk...hiksss... :D

ratna :

gud idea tuh...

fealize_eleanoer said...

ratna :

alahai .....saya mmg byk btl hutang tagged ni...da zaman jahiliah lagi x berjawab2 nih...adoiyaiiii...

supermummy :

genting ok x mummy?sejuk jugak kan... :D

fealize_eleanoer said...

aleeya :

haaa...nyah...tgk kt site ni http://www.fireflyz.com.my/
ok2 babe! ;)