Monday, August 04, 2008

sape tau alamat ni ???

sape tau adress ni yo! lot 1,jln bunga raya 6a/4,bkt sentosa,rawang...

semlm hari yg sgt tensi utk kami anak beranak uols...kami plan nak melawat satu tempat ni...sssyyyyyyyhhhhh....rahsiaaa...mana bole bgtau tempat ape...hahaha...***mata blink2..

tapi..sekalinyer jam yang amat nak menuju ke rawang tuh...ya allahhh...kami ingt ikut MRR tu x jam n cpt sket smpi...adehhh...punyer boring...hampir dua jam tersekat kt jam tu...terkemut2 kete bergerak....adeeeiiii skali lagikk...

serius punyer x larat babe...kebosanan melampau tahap dewa punyer lahhh

safiya lak da khatam bangun tido bangun tido..jam x sudah2 lagi...ape ke heeiii la agaknye kt depan ni...adeeii lagi skalikkk

papa yang cube melawan keboringannye tahap gaban....
kalo x caya..ce tgk tuh haa....bapak panjang nyer jamm...kije giler disitu....


rupenye uols...flyover kat depan tu ditutup dari laluan kenderaan...sbb kat bawah flyover tu rupenyer da ade serpihan2 batu yang jatuh ke bawah akibat dari rekahan devider flyover tuh....gilerrr aahhh....bapak nye banyak batu2 tuh,,x tau la kalo2 ade kete2 yg terkena batu2 tu mase die jatuh...isskk...selisih malaikat 44...gmbr kejadian tu mak x sempat amik nyah...polis banyak...huhuhu..

n tempat yg kami tujui tu pulak...x jumpe2..puas tanye org sana sini..org kate ikut sungai buaya la...jumpe perodua masuk ke dalam la...jumpe sekolah dulu lah...begitu begini laa...tetap x jumpe2 jugak...gggrrrrr...nape lak sign board kat rawang ni x complete...saya da jumpe bukit sentosa nye...tp x jumpe2 lgsg Jalan Bunga Raya 6a/4 tuhhh...

ada x sape bole tlg saya utk ke alamat tu...bgtau landmark pon jadi lahh...tp landmark yg btl2 bole nampak la...nak harapkan sign board kt rawang ni adooiiyaiiii...utk org yg x biasa mcm saya ni,mmg wajib sesat okehh...cari balai polis bukit sentosa..jumpe signboard aje...balainye x jumpe2....waaaaaaaaa!!!!

sudahnye,setelah berjam2 terpusing2...kami balik sajork..hanya gi makan kt restoran mamak Salam Sentosa...uuwaaaa..tensiii nye...dtg sejauh ini hanya utk makan kt mamak tuhh..

uuwaaaaaaaaaa!!!!!kije giler disitu...

2 comments:

ratna said...

kalau saya pun tension gak.. free2 jer minyak abis cam gitu jer..

Haslinda said...

Seri.Thnks fr visiting us ari tu..safiya sgt comels!

:::http://vitamine.fotopages.com:::