Thursday, August 07, 2008

safiya makan ape tuh....

ok lahhh...atas nasihat kengkawan...saya x jd tutup blog nehhh...tp akan dtg, kalo gangguan semakin byk..saya akan tutup jugak yoo...

k...back to the tajuk...semlm saya n family gi makan2 kt old town coffee kt JJ Equin ni haa....kelmarin pon gi gak...dap dap tau mee jawa n mee kari die...yam yammm..roti bakar die pon walahhhhh....tp semlm saya try nasi kari ayam die...sama gak..dap dappp...hikksss..kopi ais die pon...hhmmm...adeiii..saya pose hari ni,hrp maklum yer...***slurrpppp

yang saya terkejut...si safiya bole lak makan kopok yg pahit tuh...ape nama die tuh..papedom ekk..ci te ba booommm ke...heheh...saya x suke okeh kopok tu, pahittt...saya suke yg Restoran Kayu kt Damansara punyer je,ada rempah2 sket...alaaa...yang mamak dalam "teh o kurang harga satu" tuhhhh...haa..yg tu la.. ;)

lg satu nk tgk safiya makan ape...haa ..tu diaaa...

x nampak ekkk...ok..close up sket...

aiseehhh...bergegar pulokkk....

close up lagi...haa..nampak?

allahhh...bergegorr lagikkk...tgh gelak sbnrnye mase ni...
alahhhh...senang cite..tu ha..timunnn...mak makan nasi sedap2...anak makan kopok dgn timun je..hahaha...giler keji nye mak...ampunnn sayang....hikksss...

oleh kerana saya pose hari ni...adalah dilarang sama skali utk saya letak gmbr makanan2 semlm tuh...harus mata saya lapar okehhh...ni pon nampak air masak mcm nampak oren juice ajerkk...adehhh...dugaan dugaannn...

daaaa!!!

9 comments:

HAPPYIRFA said...

SALAM..
mmg zalim ko bagi anak makan papepdom ngan timun jer...he he.
we..dah apdet blog.datang ler

ratna said...

fea.. dulu pun masa anak saya baya anak awak saya mcm tu gak...kita mkn sedap2 tp utk dia kita cuma hulur timun jer.. nasib baik dia bedal jer..

mummysyafie said...

JJ equin erkk..selalu ke gi sana? naper lah tak pernah terjumpa erkk

13may said...

hehhe hehhe...

harap2 tadak gangguan la :)

haJa*darLingZ said...

jgn le off kan blog kak sri ni...cmno nk tgk wajah kak sri yg cun tu...safiya yg comel tu..hikss...mkn timun ke..xpe2 pasni leh mntk mkn yg memahal tau safiya

Mommy Lily said...

budak2 kan semua makanan dia nk try.

tapi safiya ada makan bubur nasi ke?

jgn tutup blog ye ...kita nk baca la selalu

fealize_eleanoer said...

hepiirfa :

hahaha...akulah ibu moden yang zalim..ye ke...okeh nnt mak melawat tapak ko ye nyah...

ratna :

hahaha...tu la pasal...sebbaik si sfya tu bedal aje..hiksss

fealize_eleanoer said...

mummysyafie:

ehh..mummy tggl kat2 sini ke?nape x penah terserempak ekk...kalo nampak fea..tegur tau...fea ni kalo jalan menonong aje...x pndg kiri kanan dahh... ;)

13may :

tu la kan...hrp2nye xde pape la lps ni,,,

fealize_eleanoer said...

haja :

ok la yang...akak x jd tutup k...;)

mommylily:

hehehe...tu la kan..makan,safiya mmg makan bubur nasi...ok yg,kite x tutup... :)