Wednesday, August 27, 2008

reUnion D 9 V.O.S

giler byk pending cite aku ni...asal nak posting ade je masaelah nye...tp bile nak posting terus giler blur tatau nak cite mana...hakhakhakhak...sile gelak ye...

okeh la cite pasal reunion yer....ni lah die grup aku kt sek.men dulu...ade 9 orang okehh...daripada 9 tu aku sorang je yg kelas lain...aku Kelas Beta-kelas 1 aliran sains .yg lg 8 tu smue kelas sebelah..Kelas Omega-kelas 2 aliran sains...nape aku x join kelas aku je wat grup ngada2 nih??sbb nye kelas aku tu mostly budak cinoooo...budak melayu smue nye nerd2 belaka...hahaha..kutuk kengkawan sendiri...oleh kerana x brp ngam dgn budak kelas sendirikk..aku pon join la kelas sblh...ekceli kitaorg smue ni kenal da lama dah...since Form 1 lagikk...tp decide nak wat grup2 bagai ni since Form 4 disamping ade ahlill2 baru ..nama grup kitaorg = 9 V.O.S...maksudnye 9 Dara SDARY or in english we were called as 9 Virgins of SDARY...hahaha...tp aku x dara lagi dah...n begitu jugak Brian...hakhakhak...n upcoming majlis pecah dara ialah Yus,Jef n Bad.yang lelain so far aku x di informed lagi...owhh ye..nama sekolah ku syurga ku ialah Sek Men Keb Dato' Abd Rahman Yaakob...dipendekkan pnggil SDARY ( sebutan nye ialah "sedari" :D )...jgn jeles yer...grup kitaorg femes tau kat sek dulu...femes dengan publisiti best n x besttt ..hahaha!

tu die kami yek...dari kiri Alex,aku Nick,A.J,Owie,Jeff,Rem,Bad n last but not least Brian...

mesti korang tertanyer2 apsal nickname kitaorg nama lelaki,kan?jawapannye ialah SUKE KITAORANG LAHHH..KORANG X SUKE ADE KITAORG KESAH???hakhakhak....kitaorg amik nama2 artis yg kitaorg suke n letak sbg nickname kami...ehh..halloooo...nickname tu still melekat smpi skang okehhh even da lps 10thn tau...ohh ye...gmbr di atas diambil kalo x silap aku lps habis paper last...Biologi rasanye..kurus2 kan kitaorg smue mase tuh....heheh..kenangan mengusikk jiwa...rindunye kt korang smuenyerr.muahhhhsss...***aku sorang je x pakai tudung kan....suke aku arr...***

reUnion baru2 ni adalah yang 1st setelah 10thn...bukannye kami x jumpe lgsg dlm 10thn ni...cumenye kalo bole reUnion ni nak lebih kepada perjumpaan khas gitu...tp malangnye sorang demi sorang tarik diri last2 minit...nk ckp mcm mane kan...even penganjur majlis (si Alex) da bitau awal2 pon still ade yg x dpt commit...huhuhu...sedih gak...last2 ade 4 orang je yg kompom dpt dtg bersama pasangan masing...venue nye ialah Medan Ikan Bakar Alai dated 9th August 2008.
tu gmbr aku anak beranak yerrr.. ;)
antara aksi2 kandid yg berjaya dirakam kan... :) best okeh melantak...sedap gilosss..lps tu bantai gelak kuat2...mcm le medan tu bapak2 kitaorg yg punyer...huhuhu!
oklah...diharap kan next reUnion smue geng dpt turun yer...termasuk la geng kapak,geng samseng kg dusun dan geng2 yang sewaktu dengan nyer...oppss...terlalut sudahhh...
daaaa!!!!

4 comments:

mummysyafie said...

best nya dapat reunion camni. dapat jumpa kekawan lama lak tu

flush said...

laa aih.. budak bota ke.. "kalau ikutkan nama sekolah tu la"

BATU said...

hahaha.. ni den xpueh hati ni. awatnya copy paste gambaq kat blog aku. yg bebanyak aku email kat ko tu mana pi? tp xper.. hak cipta memang utk kita... :))

VOS..bkn virgin of Sdary aku rasa. tp entah aper benda aku pon lupa... Alex tolong betol plz.

"upcoming majlis pecah dara".. :p
ni memang melampau la beb... pocah daro pon nk buek majlis ko jang ...? tp takpo..pocah ko..melotup ko dara tu.. yg penting... daro.. bkn teruno..

shafa said...

lawak giler...
nama group bsb ker...
back street boys....