Friday, August 08, 2008

ong 08.08.08



wahhhh.... ONG kahhhh??
hari ni...08 . 08. 08 ..cantik kan no ni...kalo ikut fengshui orang cina...ini tarikh manyakkk ONG ohhh...manyak prosperity punyorrrr..manyakk kayaaaa...ikut kepercayaan diorang,kalo nk buat something,biar hari ni punyer tarikh...cthnye mcm utk kelahiran anak ke ** chinese kan suke operate,x suke beranak normal** , ataupon buat majlis perkahwinan ke..pelancaran perniagaan ke..ataupon apa2 ajaaa...haaa...sempena tarikh ni jugak Sukan Olimpik berlangsung...berlangsung di mana...sila jawab yer...**clue nya ialah,ramai chinese folks kt negara tuh...
haaa...leh wat pertandingan ni...saya akan bagi hadiah pada orang yang first n last jawab soalan tu dgn betul...wahhhh..pertandingan la sgtttt...hikksss..layankan je la kesengalan hambo ni yekk...hadiah nye x de la grand..bukannye kete sebijik,rumah sebuah ke...yang ada2 la..hahaha...
okehhh...layannnnnn...zasssss!!!!

7 comments:

viruspadu said...

beijing china kan kan kan

viruspadu said...

ha nak tepat lg Stadium Nasional Beijing, Beijing, Republik Rakyat China.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahh...jwb2 jgn x jwb..ekekkee

mc'kie tok one said...

ala...tak dan mak nak jawab tau..mencik tauuu....vp..kongsi arr..keh..keh..keh...

mummysyafie said...

Beijing, China..aku ke yang last ni?

ngeh..ngeh..

shafa said...

ada lagi aku yang paling last nie...China, Beijing. Jawapan yang paling tepat tu. haehehe

fealize_eleanoer said...

ok..kuis kuizzz ditutup okeh..pemenangnye vp n shafa..sila bg alamat anda utk tujuan penghantaran hadiah...mekasih.. :D