Monday, August 25, 2008

Genting Highlands day 3...

hye uols....sori la aku lambat update...jumaat lps aku MC...kesakitan kepalaan kembali lagi...erghhhh....so..kite sambung cite yek...last day kt genting....xdela ape2 cite sgt....mcm bese ler ...makan2 bekpes pagi tuh....cuaca cerah pulak pagi ni yekkk....hukhukhuk..saje je tau...cerah mase kami last day kt sini...sedih...x sempat nk main outdoor.... :(

balik dari bekpes tu...aku snap gelagat safiya nih...safiya ni skang kan...suke nooo la main switch tau...kejap kang die on...pastu die off balik...on..off...on..off...isskkk...degil nye....lagi org ckp jgn buat...lagi die suke buat...camne nak kasi die x buat ekk...tekanan2...

tgkla tuh.... hukhukhuk
dahhh safiya..jom balik....
papa didera bawak smue benda yek...almaklumler...bukannye bini pemalas nk kendong itu ini...mak dukung safiya yg 12KG tu pon da x larat tau nyah...
aku da x larat nak dukung safiya...jalan ye syg...da nak smpi carpark dah
mcm berani je kan....
yeyyyy...da smpi kete....fuhhhh....br 3 hari x jumpe kete...mcm 3 thn rasanye...
safiya da ngantuk..
x dpt main kat luar....dpt bergambar kat luar pon jadi la...senyum la syg....apsal toyer je muke ni
papa agah pon da x nak senyum dah...

ye..itu la sayer...ahli kump panca sitara pencen yo...

e'eh...terkuar lak lidah tuh...bluwekkkk

cubaan mengambil gmbr gune self timer kamera letak atas kete...sebbaik menjadi nokss

kan betul saya ckp...safiya mengantuk...br je mulakan perjalanan da tertido...hiksss....sebab cuaca kt sini sejukkk...tu yg safiya sedap layan tido tuh...hehehe...okeh...sekian saje cite percutian saya kali ini...akhir tahun nnt bercuti lagi yek...destinasi x pasti lagi...tp rasanye dlm m'sia aje....cintaiiiii malaysiaaaa...kenaliiiii malaysiaaa....hahahaha!

9 comments:

puterikurekure said...

wah!
bestnye pi genting.
kite pon plan nak ke sana ujung tahun ni atau awal tahun depan.

safiya comel!
pandai bawak diri plak tu.
asik tidor je. senang jaga.
:)

@cu SaYaNg said...

nyah,
mak nampak gmbr ko + safiyah tu berisi ckit le...
ke camera trick?

shafa said...

Beraninya anak dara tu jalan sorang2 tue. Hati2 kete tue.

viruspadu said...

bestttttttttttttt

best gilak laaa...

byk borong strawberi?

opsssssss kita dah dpt "hadiah" dari awak :D

m i n e r a l . . . said...

sila beli piano mainan ke apa ke utk safiya tekan2 jejejejej...
tak pon ko beli jerk suis box kt kedai tu :)
...
last week br gi UPM huahauhau

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonoknyerrzzz

mummysyafie said...

fea..best x gi genting? lama dah kiter tak gi tau..

HasraRazali said...

Baby Safiya sgt2 la comeyy...geram nyer tgk dia....Plz hugs her for me..eiii...geram!

Salam singgah...just singgah, dan terus terpikat ngn blog ni...hasra nak link tau..nnti jmput la dtg umah hasra pula..:p

Princess Redbloodsnow said...

waaaa...syiokkk wooo pi genting
ko bw aku g genting kak..hehe
errr...leh ker panggey ko akak ek..huhu

safiyaaaaaaaaa..ati² main suis karan tuh
kang x pasai² rambutmu terpacakkkk..ekekeke..opssssttt...kak fealize dh jeling aku dah

:P