Thursday, August 28, 2008

anak??? bole try ye uolsss...


hye korang...
kelmarin dulu semlmmm..**wahh,ni cite zaman bile nihh...zaman jahiliah kah??**...aku ade ler terjah sorang kawan aku ni....sajela tanyer2 kt die,camne die dptkan anak pompuan setelah berderet anak lelaki die hasilkan...wahhh...serius bunyinyer tu kan...adakah aku nak menambah anak lagi?????jawapannye...ttttteeeettttttt!!!! rahsia...hahahaha....rahsia hape kebenda nye uols...mak rancang tahun depan nak dpt anak lagi...n of coz kalo boleh kali ni biarlah dpt baby boy pulekkkk...harap2 nye menjadila kan...
so...back to d story mory....kawan aku tu kasikk aku jadual ni...die kate jadual ni hasil dari orang Cina punyer kajian..n dipercayai 99% tepat....aku tgk kt jadual tu...time aku mula mengandung kan safiya....die tulis situ bulan permulaan kehamilan ibu ( bukan hari/minggu permulaan kehamilan ibu tau,jgn silap baca jadual!)..mmg tepat la...aku preggy 1st month adalah pada bulan September di kala umur ku 26...yaa...tepat skali....Safiya Camelia ku dilahirkan...
cube korang test korang nye pulak...bg yg ibu2 jela...yang anak2 dara pon bole,if nak merancang mase da lps kawin nnt la...
so..sape2 yg nk planning tu or da pregnant da pon..anda bole agak jantina bayi yg dikandung okeh...
salam info...***wahhh tetibe...cehhh

8 comments:

Purple 28 said...

cayuk...cayukk... mcm menarik jer table tu kan?

Anyway salam ziarah...nice blog

shafa said...

nampaknya next experiment...mmg bagus gak untuk table experiment nie.

puterikurekure said...

nak tgk time table tu leh?
:)

Mommy Lily said...

ye ke nie? bagus jugak kan..so blh la rancang jantina anak pulaa

faisal said...

Slm kak,
waaaaa ni belum sesuai untuk pembacaan sy nih,hehe..:) smoga harapan tersebut tercapai,ceewaahh..:)

Just nak wish selamat berpuasa dan bertarawikh ye..:)

http://faisalrahim.fotopages.com

BATU said...

aku baru nk kawen bln 10 ni..

disebabkan jadual kau ni aku da berangan nk dpt ank lelaki nih.
Aci ker?? :p

mc'kie tok one said...

nyah...selamat berpuasa...

~dyla~ said...

hi, 1st time singgahsni terbaca plak tentang ni...

masa sy nak pregnant dulu, sy gune jadual nie la. alhamdulilah menjadi...sbbnya sy nak bby girl, menggantikan arwah anak pertama sy.

cube la ya. mane tahu berhasil. dptla sepsg.