Monday, July 14, 2008

safiya nak adik ...

wat masa ni...aku x nak lg ingt ape2 yang menyakitkan hati aku...yg buat hati aku sendu...

wat mase ni...aku jez nak tumpu pada anak aku...dan sepenuh keupayaan aku utk bahagiakan family aku...

semlm...aku n safiya...gi playground....

safiya suke sgt main2 kat situ...die pon turut terlompat2...gelak2 tgk budak2 lain..mcm seolah2 die ingtkan budak2 tu main dgn die skali..die dok pandang je org tu geng dgn org ni..yg tuh main2 dgn yg nih...tp die dok sorang2 je main dgn mama nye.... :( sayu nye rasa hati...aku mcm dpt rasa die nak kan kawan...yg boleh temankan die main2 kt situ...

mase nak blk tuh...aku pimpin tgn die...die x mengamuk nk blk tuh...die menurut je tgn aku yg pimpin die tuh...yg x tahan skali...die dok pandang bwh je mase menapak blk ke uma tuh...skali skala je die pandang aku n pandang langit cari "bird"...isskkk...sayu nye hati aku...mmg aku dpt rasakan die mcm sunyi...

mungkin korang yang baca entry ni x rasa pape...x rasa yg safiya x sunyi...hakikatnya..aku sbg mama die...dpt rasa ape yg die cube nak smpikan...dpt lihat pengertian dari raut mata die...
hhhmmmm....

8 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dia nk berkawan la tuhhh

@cu SaYaNg said...

nyah...mak rasa dah masa nye ko tmbh sorg lagi..selain drp jadi kwn utk safiya,boley gak jd penguat hubungan ko dgn laki ko...

lindosh said...

jeng jeng jeng.. sila tambah anak.. :)

haJa*darLingZ said...

wahh...nk tmbah ahli ke?best2...mudah2an murah rezeki kak sri..amin

ratna said...

kesian kan bila kita tgk anak kita cam tu... wahh..cepat2 ler bg adik..he he he he..

viruspadu said...

sedihnyaaaaaaaaaaaaa

sayu betul hati saya

mummysyafie said...

dier nak berkawan lah tu..dah tiba masa kot.. :)

Mommy Lily said...

sedeynyaa....

bwk mai sini main ngan lily nie. mesti dia soka...kuikui

to mama safiya,bwk byk2 bersabar ye.